Real Life: Principesa Margareta si Principele Radu Au Depus Lumanari si Flori La Clubul Colectiv

principesa - margareta - 1

Principesa Margareta si Principele Radu, au venit, duminca seara, in fata clubului Colectiv, pentru a aprinde lumanari si a depune flori in memoria victimelor din incendiu, de vineri, fiica Regiului Mihai spunand, cu lacrimi in ochi ca „viata este o valoare” si trebuie respectata.

Dupa cateva minute petrecute in fata miilor de lumanari aprinse la locul tragediei, Principesa Margareta a plecat cu lacrimi in ochi, spunand ca „nu are cuvinte’’ , in fata unui asemenea eveniment.

Imi pare atat de rau. Trebuie sa respectam viata, vietile, asta e problema. Viata este o valoare si trebuie sa ne respectam unii pe altii. Asta e tot ce pot spune, in acest moment”, a mai declarat maiestatea sa.

De asemenea, Principesa Margareta a transmis, cu profunda tristete, duminica, un mesaj, in numele Crucii Rosii Romania, dupa incidentul tragic din Capitala.

„In numele Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania, transmit compasiunea si netarmuitul nostru regret, tuturor familiilor indoilate, de pe urma acestui incendiu dezastruos, care a avut loc in Bucuresti. Pierderea atator multor vieti tinere este ireparabila si tragica. Afectiunea si gandurile noastre se indreapta catre cei care se lupta sa traiasca”, a declarat Principesa Margareta a Romaniei, care este Presedinte al Crucii Rosii Romania.

In urma incendiului produs, vineri seara, in Clubul Colectiv, din centrul Capitalei, si-au pierdut viata 31 de oameni, iar alti aproximativ 200 au fost raniti, dintre care 148 sunt spitalizati in stare grava.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: