Halloween & Mistic Mogosoaia: Atelier De Sculptat In Dovleci “Fuga De Strigoi” si “Balul Mascat Demonul Damblagiu” in Parcul Mogosoaia Pe 31 Octombrie

a34j

Pentru ca Halloween-ul este, doar, la cateva zile departare, Mayeiah iti vine in ajutor, daca nu esti hotarat sau nu ai nici un plan.

Un atelier de sculptat in dovleci, „Fuga de strigoi” si „Balul Mascat Demonul Damblagiu”, sunt teme ale celei de-a treia editii a sarbatorii de Halloween „Mistic Mogosoaia”, care va avea loc pe 31 octombrie, incepand cu ora 11.00, in Parcul Mogosoaia.

Intre orele 11.00 – 17.00, in Parcul Mogosoaia, va avea loc atelierul de sculptat dovleci, la care sunt asteptati, cu dovleci pusi la dispozitie, gratuit, de organizatori, toti care doresc sa-si arate indemanarea. La final, toti participantii sunt indemnati sa fotografieze dovleacul si sa inscrie imaginea, in concursul demarat, pe pagina de Facebook a evenimentului. Pentru prima data, la editia din acest an, sunt acceptati si dovlecii sculptati acasa. Cei mai votati dovleci, vor fi premiati cu suma de 1.000 de lei, 500 de lei si 300 de lei. Votul se va incheia, sambata, 7 noiembrie, la ora 12.00, potrivit organizatorilor.

Cei care doresc sa sculpteze , in cadrul atelierului, sunt asteptati sa completeze formularul de inscriere de pe pagina evenimentului.

Toti dovlecii inscrisi in concurs vor trebui adusi la Parcul Mogosoaia si expusi timp de o saptamana, pe Poteca Dovlecilor Fermecati.

Incepand cu ora 17.15, cei mici sunt asteptati sa exerseze „vraji si vrajitorisme de Halloween”, la piesa de teatru interactiv pentru copii, „Castelul Vrajitoarei”.

Cea de-a doua editie a „Fugii de strigoi”, va avea startul la ora 18.30 (pentru copii) si 19.00 (pentru adulti).

In premiera, in Mogosoaia, incepand cu ora 19.45, va putea fi ascultata trupa RoadkillSoda, una dintre cele mai apreciate, din noul val al rockului romanesc, urmand ca de la ora 21.30, sa inceapa „Balul Mascat Demonul Damblagiu”. Participanii la bal trebuie sa aiba intre 18 si 35 de ani, sa poarte un costum De Halloween si sa fie obligatoriu insotiti.

Participantii se pot fotografia si inscrie pe site-ul evenimentului, iar cele mai votate trei tinute vor castiga premii in valoare de 1.000 de lei, 500 de lei si 300 de lei, informeaza organizatorii.

Toate aceste evenimente se desfasoara sub umbrela „Mistic Mogosoaia” si beneficiaza de sustinerea comunei Mogosoaia.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: