Fotbal: Clubul de Fotbal Universitatea Craiova Si Compania Alexandrion Group Au Parafat un Parteneriat de Sponsorizare

75339759

 

Felix Grigore, managerul general al Universitatii: <<Alexandrion Group este un brand de succes, care a adus bani in fotbalul romanesc si am lucrat impreuna la Unirea Urziceni unde am avut rezultate notabile>>

Nawaf Salameh, presedintele si fondatorul Alexandrion Group, a declarat << Ma simt foarte bine aici in Oltenia, in prezenta dumneavoasta. Cu domnul Felix Grigore am lucrat si am scris istorie impreuna. Alexandrion Group are o implicare in sport de 20 de ani, aceasta este in structura business-ului nostru. Este un inceput al claborarii cu Universitatea Craiova si ne dorim sa fim parteneri de cursa lunga, iar impliarea noastra sa creasca an de an. Avem in vedere si programe de atragere a suporterilor. Urez echipului mult succes, rezultate cat mai bune. Voi face tot posibilul sa fiu in tribune la meciul cu Dinamo. Simt ca va castiga Universitatea>>.

Alexandrion Grup Romania este cel mai mare producator de bauturi spirtoase din Romania, cu doua unitati de productie active – la Bucov, judetul Prahova, acolo unde se afla Distilerii Alexandrin si la Radauti, in judetul Suceava, acolo unde se afla fabrica Saber.

In cei peste 20 de ani de activitate, compania a creat unele dintre cele mai puternice branduri din Romania, fiind vandute peste 230 milioane de sticle de bautura.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: