Untold Music Festival & Mayeiah’s Guide To Eneining: A Doua Editie a Festivalului Untold Va Avea Loc In Perioada 4 – 7 August 2016 Pe Cluj Arena

maxresdefault

A doua editie a Festivalului Untold va avea loc in perioada 4 -7 august 2016, la Cluj – Napoca, organizatorii spunand ca la eveniment, sunt asteptate sa participe peste 300.000 de persoane.

Directorul general al Festivalului Untold, Bogdan Buta, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca a doua editie a evenimentului va avea loc anul viitor, in perioada 4 – 7 august.

Vrem sa reconfirmam ce am realizat in acest an, ca nu a fost o simpla intamplare, si ne propunem sa crestem traficul de persoane prezente la festival, cu peste 20 la suta, si sa ajungem la circa 300.000, si cu 5 la suta numarul turistilor. Suntem deja contactati de artisti, o parte sunt cei care au participat la prima editie, care vor sa revina, cum sunt Armin Van Buuren, David Guetta, ATB, dar vrem sa aducem si altii, de acelasi nivel, sau din topul-ul DJ-ilor. Bugetul pe anul viitor va fi cu 10 la suta mai mare, decat anul trecut, undeva la cinci milioane de euro” a declarat Bogdan Buta.

Potrivit acestuia, la prima editie a Festivalului Untold au participat 240.000 de persoane, impactul financiar in comunitate fiind de aproximativ 23 de milioane de euro.

Numatul turistilor care au vizitat Cluj Napoca, in luna iulie, a crescut cu 27 la suta si credem ca datorita Untold, iar traficul in mall-urile clujene a fost cu 40 la suta mai mare decat in perioada obisnuita. Ambitia noastra este sa punem Clujul pe harta majora a evenimentelor din Europa. Suntem nominalizati la <<Best Masjor Festival>> si <<Best New Festival>>, din cadrul European Festival Awards”, a afirmat Bogdan Buta.

Pe cele opt scene ale festivalului au cantat patru dintre cei mai indragiti artisti electro- dane – music din intreaga lumea – Avicii, Armin von Buuren, David Guetta si Dimitri Vegas & Like Mike, alaturi de peste 150 de artisti internationali si nationali, printre care ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, DJ Premier, Aren Chipa, Foreign Beggars, Tom Odell, Sharm.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: