Tenis & Fashion: Horia Tecau Este Noua Imagine a Brandului de Lux Marina Yachting

horia-tecau-marina-Yachting-1

Tenismenul roman Horia Tecau, este in forma maxima in acest an. Aflat pe locul 4 in clasamentul ATP, devine incepand cu luna aceasta, imagina Marina Yachting, brandul italian premium care a impus standardele de calitate si eleganta sportiva.

Adevarata eleganta vine din faptul ca in fiecare zi, prin mici detalii, sa ne manifestam pasiunile. Marea m-a fascinat intotdeauna, prin respectul pe care il impune si prin maiestuozitatea ei. Plecand de la aceasta convingere, asocierea cu Marina Yachting a fost naturala, acest brand intruchipand toate atributiile pe care vreau sa le transmit la randul meu publicului din Romania”, a declarat cunoscutul tenisman.

Asocierea are rolul de a familiza publicul din Romania cu colectiile celebrului brand genovez, care propune piese si accessorii pret – a – porter de inspiratie marinareasca.

Acest parteneriat demonstreaza planurile ambitioase pe care Marina Yachting le are pentru Romania. Brand-ul este prezent pe piata locala, de mai putin de jumatate de an, prin doua mazagine, unul situat in Mega Mall si cel de-al doilea magazin in cadrul galeriei hotelului Vega din Mamaia.

Parteneriatul Horia Tecau – Marina Yachting a debutat printr-o sedinta foto, realizata in Romania, pentru colectia toamna/iarna 2015 a brandului de lux.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: