Entertainment: Gabriel Cotabiță Pregătește Mai Multe Surprize Pentru Gala Chapeau Care Va Avea Loc Pe 29 Octombrie La Sala Palatului din București.

gabriel - cotabita

,,Știu și am simțit că numărul celor care s-au rugat pentru mine a fost mult mai mare de 4.000, câte locuri vor fi în sală”, a declarat Gabriel Cotabiță.

,,Le mulțumesc din suflet tuturor și abia aștept prima întâlnire cu publicul meu, cu atât mai mult cu cât a fost prilejuită de prietenii și colegii mei. Inițiativa lor m-a măgulit și m-a motivat în același timp”, a mai declarat artistul, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Adrian Daminescu, Alex Velea, Antonia, Aurelian Temisan, Bodo, Connect-R, Cornel Ilie, Delia, Doru Tudorut (Deep Central), Florin Ristei, Horia Moculescu, Jorge, Luminita Anghel, Loredana, Matteo, Marcel Pavel, Smiley,  Nico, Nicoleta Nuca,  Rashid, alături de Tudor Turcu, grupul Acapella, condus de George Miron, Cvartetul Passione, VH2, Pinky, Walter Dionisie și Andrei Tudor Band vor interpreta cele mai cunoscute și îndrăgite melodii ale lui Gabriel Cotabiță, într-un spectacol prezentat de Mihai Bendeac, se arată în comunicatul citat.

,,Chapeau” este prescurtarea expresiei ,,Chapeau a Vous”, care exprimă respectul și aprecierea, tradusă în limba română prin ,,Jos Pălăria!”.

Evenimentul de pe 29 octombrie, de la Sala Palatului, propune, astfel, un concept nou pentru România: un spectacol care omagiază carierele celor mai importanți artiști ai tării,  în cadrul unei gale care prezintă parcursul lor, de la începuturi până în prezent,  privind spre viitor.

Gala Chapeau se anunță a fi un regal complet, plin de surprize si încărcat de emoție. Prețurile biletele încep de la 65 de lei și pot fi achiziționate de la Sala Palatului, precum și din rețeaua Eventim”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: