Business & Brands: Bobby Paunescu Noul Proprietar Al Studiourilor Buftea Anunta Site-ul Pagina de Media

bobby paunescu

Printr-un scurt anunț, ,,Un grup de investitori – format din importanți producători de film din Statele Unite ale Americii și România – a finalizat tranzacția, prin care CME a vândut acțiunile companiei MediaPro Entertainment, acționar majoritar al Studiourilor MediaPro”, conducerea studiourilor Buftea a anunțat, oficial, că firma Central European Media Enterprises a vândut compania ,,către un grup de investitori”.

Obiectivul principal al noilor acționari este de a readuce în prim – plan importanța istorică a celui mai important complex cinematografic din România, și unul dintre cele mai mari din Europa Centrala și de Est.

Contactat de Paginademedia.ro, Bobby Păunescu a confirmat tranzacția, fără a oferi alte detalii. El a precizat doar că ,,studioul va face film ,TV, publicitate, evenimente” și că va putea fi vizitat. ,,Intenționam să deschidem studioul către public, astfel, încât, să se poată vizita platourile și decorurile, ca la studiourile americane”, a declarat Bobby Păunescu, pentru același site.

Informația legată de discuțiile pentru vânzarea Studiourilor MediaPro, de la Buftea, de către CME a fost publicată, de către paginademedia.ro, primavara aceasta. In luna iulie, Central European Media Enterprises, compania care operează, în România, ProTv, a anunțat că grupul media a ajuns la un acord privind studiourile din Buftea, fără a menționa, însă, cine este cumpărătorul.

Printre partenerii care au preluat studiourile Buftea, alături de Bobby Păunescu, este si producătorul si co-proprietarul Chinese Theatre din Hollywood, cunoscut, printre altele, pentru producția Monster, cu Charlize Theron, premiată cu Oscar.

Într-o informare trimisă angajaților, conducerea de la Buftea îi anunță pe angajați că activitatea companiei nu va fi afectată de aceste schimbări. ,,Vă informăm că începând cu data de 19.10.2015, pachetul majoritar de acțiuni al MediaPro Entertainment a fost cumpărat de către un grup de investitori, format din producători de film din Statele Unite ale Americii și România. Odată cu acest transfer, Studiourile MediaPro nu mai fac parte din grupul CME. Dorim să vă asigurăm că activitatea companiei nu va fi afectată de aceste schimbări. Obiectivul principal al noilor acționări este de a readuce în prim – plan importanța istorică al celui mai important complex cinematografic din România.

Sursa: paginademedia.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: