Euro 2016: “O Calificare La Care Ne Asteptam De La Inceputul Campaniei Pentru Euro 2016” A Declarat Danut Lupu Pentru Mayeiah

romania - feroe - 11 - octombrie - euro

„O calificare la care ne asteptam, de la inceputul campanie pentru Campionatul European, si, datorita faptului ca am cazut intr-o grupa foarte usoara. Dar, totusi, trebuie sa recunoastem ne-am calificat… in ultimul meci. Deci, o calificare grea, pana la urma.

Mergem in Franta, dar imi este foarte teama, sa nu fim doar parteneri de antrenament, pentru alte echipe. Trebuie, sa recunoastem, ca jocul nostru in aceasta campanie, a lasat foarte mult de asteptat. De asemenea, trebuie, sa recunoastem, avem un antrenor care este depasit si un lot foarte subtire.

Am castigat un meci cu o echipa, care nu ne-au pus foarte multe probleme. O echipa pe care, cu cativa ani in urma, o bateam cu 7 -0 sau 8 -0. Am castigat cu 3-0, dintre care,doua goluri au fost norocoase. Daca dorim sa facem ceva in Franta, Anghel Iordanescu va avea foarte multe de facut cu acesti jucatori.

In ceea ce priveste jocul de asta seara, trebuie ,sa recunoastem ca ,insulele Feroe, la 1 -0 a avut o ocazie uriasa, in care, daca marcau se schimbau putin soarta meciului. Inca, avem mari probleme, in linia de mijloc si in linia de atac. Nu cred ca Budescu o sa faca fata unui Campionat European, acolo Romania nu va juca cu Insulele Feroe”, a declarat Danut Lupu, pentru Mayeiah.com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: