That’s Showbizz: Cate Blanchett Critica Dur Retelele de Socializare

cate - blanchette - 1

Actrita australiana Cate Blanchett, castigatoare a doua premii Oscar, a criticat intr-un interviu recent retelele de socializare catalogand acest mediu virtual drept „curtea scolii”, relateaza site-ul UPI.com

In interviul pentru Yahoo Style in care si-a promovat doua cele mai noi filme ale sale, „Carol” si „Truth”, actrita a spus ca evite toate retelele de socializare si nu intelege obsesia oamenilor pentru acestea, chiar daca ea crede ca sunt un instrument cu un potential exteraordinar.

Retelele de socializare i-au facut pe oameni sa devina egocentrici si nesiguri. Cate Blanchett, 46 de ani, a ironizat cultura selfie-ului si dorinta fiecaruia de a arata lumii ceea ce face.

„Pur si simplu nu mai suport”, a rabufnit actrita. „Desigur ca vrei ca oamenii sa mearga sa vada filmul in care joci, desigur ca vrei sa-i faci sa se bucure, insa nu ma duc sa-i intreb daca le place cum arat”. In opinia sa, obsesia pentru „like” si „dislike” este intru totul de nivelul de curtea scolii, in care adultii nu ar trebui sa se implice.

Totodata, actrita crede ca potentialul acestui mediu digital este risipit, pentru ca deseori se transforma intr-o activitate distructiva.

„Cred ca este o modalitate originala de a construi o comunitate”, insa „partea negativa a retelelor de socializare este ca desparte oamenii mult prea repede, naste rivalitate si gelozie si sentimentul ca viata in mediul virtual este mai buna decat viata reala”, a mai declarat actrita care va pitea fi vazuta de Robert Redfors, in pelicula „Truth”, in regia lui James Vanderbilt, care va avea premiera la 16 octombrie in Statele Unite ale Americii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: