Fotbal: Bilete de la 20 de lei si 10.000 de Gratuitati Pentru Suporteri La Meciul Cu Finlanda, Din Preliminariile EURO 2016

1615331

Cei 10.000 de suporteri care au achizitionat bilete virtuale la meciul dintre nationalele Romaniei si Finalndei, de joi, din preliminariile EURO 2016, le pot schimba in bilete gratuite reale, a anuntat presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, azi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Casa Fotbalului.

Operatiunea se va desfasura conform unei proceduri care va fi publicata pe site-ul FRF.

 

De marti, de la ora 14.00, se vand bilete la cele 14 case ale Arenei Nationale, precum si in 500 de puncte din tara, la magazinele Germanos si Immedio. In premiera, casa de bilete din B-dul Basarabia va fi deschisa non – stop, iar celelalte pana la ora meciului (21.45). pretul unic a fost stabilit la 20 de lei biletul, cu exceptia zonei VIP, dar si acolo preturile vor fi reduse.

De asemenea, s-a constituit un grup de lucru care lucreaza 24 de ore din 24, a prezinat Razvan Bulreanu.

Meciul dintre nationalele Romaniei si Finlandei se va disputa cu spectatori, a anunta FRF, luni, dupa ce UEFA hotarase initial sa aiba loc cu portile inchise.

„In urma pledoariei sustinute de catre juristii Federatiei Romane de Fobal in fata Comisiei de Apel a UEFA, FRF a reusit sa suspende toate sanctiunile care fusesera decise in prealabil de catre Conisia de Control, Etica si Disciplina a forului continental”, se arata in comunicatul FRF.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: