Live & Belive & Inspire: Cum A Ajuns o Tanara De 29 De Ani, Care Traia Din Ajutorul De Somaj, sa Faca aproape 1 Milion de Dolari Cu Ajutorul Unui Website

kimra-luna

In 2012 Kimra Luna nu avea nici un ban. Ea impreuna cu sotul ei, Seth, si cu cei doi copii traiau in California cu socrii ei, incercand sa supravietuiasca.

Timp de patru ani, nici eu, nici sotul meu nu aveam un job constant”, a povestit tanara, in varsta de 29 de ani. „Aveam ceva economii, dar s-au evaporat repede, traiam din ajutorul de somaj”, a adaugat Kimra.

Seth a reusit sa obtina o slujba ca sofer si castiga indeasjuns sa acopere cheltuielile de baza. Dupa sase luni de stat acasa, Luna s-a plictisit asa ca a apelat la economii si a cumparat un computer. Kimra Luna si-a deschis un blog, apoi sa s-a angajat. Vindea produse de ingrijire a pielii si suplimente organice. Intre timp a inceput sa citeasca mai mult despre antreprenoriat, iar in primavara anului 2014 si a lansat propriul site si a renuntat la job. Pentru asta a facut un imprumut de 5.000 de dolari, bani pe care i –a folosit pentru crearea site-ului, pentru promovarea pe Facebook si pe cusuri online.

Primul ei produs a fost un curs numit „Crushing it on Facebook” (Cum sa reusesti pe Facebook), in urma caruia a primit cereri pentru consultanta si coaching. A inceput sa vanda si pachete de coaching, o consultanta de 12 saptamani pentru 2.000 de dolari. In primele sase saptamani a castigat 10.000 de dolari. Un an mai tarziu, compania sa a inregistrat venituri de 950.000 de mii de dolari.

In momentul acesta pentru Kimra Luna, principasa sursa de venit o reprezinta programul de marketing , cu o durata de 12 saptamani, „Be True, Brand You”, care costa 2.000 de dolari si care are 500 de studenti. Ea estimeaza ca lucreaza aproximativ 25-30 de ore pe saptamana. Insa, pentru a conduce afacerea Kimra are nevoie de ajutor. „Nu pot sa lucrez fara ajutorul oamenilor. Am doi asistenti care lucreaza, aproximativ 30 de ore pe saptamana si un bucatar care imi prepara mesele” a declarat Kimra Luna.

Kirma Luna, ne-a oferit un exeplu ca in viata este posibil sa ne indeplinim dorintele. Putem sa transformam in realitate orice vis, nu avem nevoie decat de munca, putina imaginatie si cel mai important… sa nu renuntam niciodata la speranta ca visul nostru se va transforma in realitate.

Sursa:Business Insider/Business Magazine

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: