Royal World: Regina Elisabeta a II a A Marii Britanii I-a Oferit Ducesei De Cambridge “Ordinul Familiei Regale Elisabeta a II a (Royal Family Order Of Queen Elisabeth II)

kate-middleton-in-jenny-packham

Regina Elisabeta a II a a Marii Britanii i –a oferit Ducesei de Cambridge, sotia printului William, unul dintre cele mai importante onoruri oferite de familia regala: Ordinul Familiei Regale Regina Elisabeta a II-a ( Royal Family Order Of Queen Elizabeth II).

Printesa Diana si actuala sotie a printului Charles, ducesa de Cornwall, au primit si ele aceast onor.

Distinctia consta intr-o medalie, care se poarta pe umarul stang. Pe medalie se afla o reproducere a unui portret, al reginei Elisabeta a II-a, intr-o rochie de seara. Portretul este inconujurat de diamante. In partea superioara a medaliei, deasupra portretului, se afla o coroana a Dinastiei Tudorilor, din email rosu, batuta cu diamante. Medalia este suprapusa peste o panglica galbena.

Ducesa de Cambrige a primit aceasta medalie in cadrul unei cine cine specialie, organizate in cinstea indelungatei domnii a reginei Elisabeta a II a, la Castelul Balmoral, din Scotia.

Ordinul Familiei Regale Elisabeta a II a este mai degraba o distinctie personala decat o decoratie de stat, dar cu toate acestea poate fi purtata si la intalniri si evenimente oficiale.

Ducesa de Cambridge ar putea sa poarte aceasta distinctie in luna octombrie, cu ocazia unui dineu oferit in cinstea presedintelui chinez, Xi Jinping.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: