Sport Time: Razvan Bulenu, Presedinele FRF, A Declarat Azi Ca Jocul Cu Finlanda, din Cadrul Preliminiilor EURO2016, Va Fi Mult Mai Dificil Din Cauza Suporterilor

razvan burlean 1

Este de doua – trei ori mai greu fara suporteri, la meciul cu Finalnda. Ma gandesc la urmatorul aspect. In momentele importante ale jocului, romanii au avut capacitatea de a impinge de la spate echipa noastra nationala de fotbal. Mereu s-a intamplat asta. Se pare ca, mai ales pe ultima parte a jocului, trebuie sa razbatem. Dincolo de faptul ca vom juca fara suporteri, Federatia Romana de Fotbal mai are si o problema financiara, prin plata acelei ameniz”, a declarat Razvan Burleanu.

Vreau sa subliniez, dincolo de toate aceste aspecte, ca suntem foarte increzatori in aceasta calificare”, a mai precizat seful FRF.

Declaratiile au fost facute, azi, la lansarea programului „Impreuna suntem fotbal”.

Meciul de fotbal Romania – Finlanda, programat pe 8 octombrie, la Bucuresti, pe Arena Nationala, in preliminariile EURO 2016, se va disputa cu portile inchise, a decis UEFA, in urma incidentelor care au avut loc la meciul Romania – Grecia.

UEFA a decis sanctionarea FRF cu obligativitatea de a disputa urmatorul meci, de pe teren propriu, din cadrul preliminariilor EURO 2016, cu portile inchise.

De asemenea, FRF a fost amendata cu 50.000 de euro, dupa meciul cu Ungaria, ca aurmare a incalcarii prevederilor articolului 16 (2), litere c (pirotehnie), e (banner ilegal), respectiv g si h (tulburari provocate de spectatori – lipsa de respect fata de imnul national si lupte intre suporter) din Regulamentul Disciplinar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: