Beauty & Video Blogger: La 60 De Ani A Devenit Vedeta Pe Youtube

Melissa55 blogueira de beleza com 60 anos

Melissa este din Tennessee si are o familie numeroasa, cu doua fiice si 7 nepoti. In ciuda varstei, 60 de ani, ea nu a ezitat sa isi faca un cont pe platforma Youtube si sa posteze pe acesta tutoriale de make-up si de ingrijire a fetei.

In mod normal, video – bloggerii de pe Youtube au 20 si ceva de ani. Nu este cazul si acestei femei care, la 60 de ani s-a hotarat sa se filmeze in timp ce se machiaza sau isi aranjeaza parul. De asemenea, aceasta da si sfaturi in materie de ingrijire a fetei.

Chiar daca nu arata ca un guru obisnuit de pe Youtube, Meliss cu siguranta stie ce face. O urmaresc deja milioane de femei, din toata lumea, care o admire pentru curajul de care a dat dovada la varsta ei.

Canalul Melissa55, de pe Youtube, a devenit preferatul femeilor de varsta a doua, care sunt fericite ca in sfarsit pot urmari o persoana in care sa se regaseasca cu adevarat.

Cat despre secretele care o ajuta pe Melissa sa arate atat de bine, ea marturiseste ca nu a apelat la Botox pana acum, iar secretul unei pielii impecabile sunt cremele histratante si serul cu retinol. De asemenea, ea dezvaluie si un secret anti – imbatranire: sa nu uiti niciodata sa te dai cu crema de protectie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: