Fashion: Victoriei Beckham I-ar Placea Ca Harper Sa-i Mosteneasca Pasiunea Pentru Haine

victoriaaab

Victoria Beckham a dezvalui, recent, ca pasiunea fiicei sale pentru fotbal a fost ca „un pumnal in inima ei”. Insa, se pare ca micuta Harper nu este inca pregatita sa incalte pantofii sport, fiind, mai degraba, preocupata „sa alerge prin casa in pantofii cu toc ai mamei sale”.

Celebru fotbalist, David Beckham, a dezvaluit ca fiica lor de patru ani ii calca pe urme sotiei sale. Micuta Harper, este interesata de tot ce-nseamna bijuterii si accesorii, asa ca nu sta pe ganduri prea mult si se incalta cu pantofii mamei sale, ceea ce, desigur, o face extrem de fericita pe sotia mea. „Victoria, imi spune mereu: te rog, avem patru copii, trei dintre ei sunt baieti si iubesc fotbalul. Lasa-ma sa am si eu unul care vrea sa se imbrace ca mine si sa poarte tocuri”, a povestit amuzant David despre discutiile lui cu Victoria.

In acelasi spirit de gluma, David a mai afirmat ca de cand Victoria a declarat ca pasiunea fiicei sale pentru fotbal este ca un pumnal in inima ei, acesta o tachineaza cu tot felul de clipuri video, in care fiica lor joaca fotbal: „Zilele trecute eram afara si jucam fotbal. Harper purta o rochie foarte draguta, dar in picioare avea pantofi sport. Bineinteles, i – am trimis acel clip si Victoriei. Nu a fost foarte fericita”, a spus intr-un interviu, in cadrul emisiunii „Good Morning Britain”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: