Beauty: Tu Cat Timp Acorzi Machiajului?

makeup-habits-to-break

Potrivit unui sondaj, realizat recent, femeile ar petrece, in medie 722 de zile, din viata machiindu-se, iar produsele de make up le-ar costa o mica avere.

Comandat de brandul Vaseline, sondajul arata ca britanicele petrec doi ani din viata sa se faca frumoasa: 32% dintre femeile supuse sondajului au declarat ca machiajul zilnic le ia 40 de minute, durata de timp fiind mai mare in week-end-uri. Majoritatea considera ca makeup-ul le da incredere in ele (58%), dar ii si impresioneaza pe parteneri si celelalte femei (44%). Un procent de 19%, dintre femei au recunoscut ca se machiaza ca sa fie mai draute in selfie-uri.

Potrivit aceluiasi sondaj, femeile ar cheltui, in medie, 12.645 de lire (potrivit 17.300 de euro) pe produse de infrumusetare si legate de un stil de viata mai sanatos.

De asemenea, studiul noteaza ca, pentru a avea mai mult siguranta de sine, si a atrage atentia, femeile isi schimba look-ul de aproximativ opt ori pe an. Schimbarile includ adoptarea unei noi coafuri, a unei noi culori a parului, incercarea unui nou stil vestimentar sau a unei alte tehnice de machiaj, conchide cercetarea.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: