Fashion: Actrita Kristen Stewart Va Fi Coco Chanel Intr-un Scurtmetraj Regizat De Karl Lagerfeld

 kristen - lagerfeld - chanel

Actrita americana Kristen Stweart, devenit celebra datorita rolului Bella Swan din franciza cinematografica „Amurg/Twilight”, o va interpreta pe celebra creatoare de moda Coco Chanel intr-un scurtmetraj, care va fi regizat de Karl Lagerfeld, relateaza closermag.fr.

 

Dupa ce i-a convins pe Cara Delevigne si Pharrel Williams sa cante pe coloana sonora a unui clip de opt minute, care a insotit prezentarea de moda a casei Chanel in 2014, designerul Karl Lagerfeld, directorul artistic al casei pariziene, a decis sa regizeze un nou film despre unviresul brandului Chanel.

Pentru noul proiect, Karl Lagerfeld, va colabrora cu actrita americana Kristen Stewart. Vedeta americana va juca rolul principal, cel al lui Gabrielle „Coco”Chanel, o femeie „rea si aroganta”, potrizit dezvaluirior celebrului designer german pentru publicatia Women’s Wear Daily.

„Ea joaca rolul unei femei rautacioase si arogante. Veti putea sa o vedeti cand se plange si insista pe diverse teme pe langa regizor si producator. E cu adevarat rea”, a continuat seria dezvalurierile, amuzant Lagerfeld.

Filmarile la noul scurtmetraj vor dura doua zile, si va fi produs in studiourile din Paris ale cineastului Luc Besson.

Pelicula regizata de Karl Lagerfeld va fi difuzata cu ocazia unei preventari de moda, pe care Chanel o va regiza la Roma, pe 1 decembrie, in cadrul seriei de evenimente „Metier d’Arts”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: