Sport & Time For Love: Kangoo Jumps Imbunatateste Viata Sexuala

KangooJumps1D3_0244_resize

Studiile recente arata ca practicarea sportului si a Kangoo Jumps in prticular, ajuta la imbunatatirea vietii sexuale. Atat femeile, cat si barbatii care se antrezeaza sarind pe celebrele ghete cu arcuri dovedesc o mai buna elasticitate, rezistenta, iar circulatia periferica se intensifica, intensificand dorinta sexuala.

Kangoo Jumps, facut in mod regulat, ne modeleaza corpul, ne face sa fim mai increzatori in noi insine si chiar sporeste satisfactia sexuala. Cele mai evidente efecte ale practicarii Kangoo Jump sunt cele legate de cresterea rezistentei si gradul de elasticitate, ceea ce ne ajuta sa ne simtim mai bine in dormitor! Practicarea sportului Kangoo Jumps poate imbunatati erectia si reduce riscurile impotentei. Barbatii pot beneficia de mult mai multi ani de viata sexuala daca fac miscare regulat! De asemenea, activitatea fizica reduce riscul impotentei dupa o anumita varsta. Statisticile au aratat ca barbatii de peste 50 de ani care fac miscare au o viata sexuala activa, si ca riscul impotentei s-a redus cu 30% fata de cei care nu practica nici un sport. Miscarea si antrenamentul cu kangoo Jumps contribuie la cresterea potentei deoarece intareste sistemul cardiovascular si imbunatateste circulatia. O circulatie periferica buna este esential functiei erectile, pe cand obezitatea, fumatul si alcoolul au un efect advers. Functia sexuala este afectata de starea noastra generala de sanatate. Efectele sportului si ale unui mod de viata sanatos au ca urmare reducerea nivelului de stres, cresterea stimei de sine, o stare generala mai buna si o crestere a sigurantei in noi insine. Toate acestea contribuie intr-un mod pozitiv la viata noastra sexuala. Am un feedback pozitiv si de la clientele care nu au facut niciodata sport si incep orele de kango Jumps. Imi scriu mesaje de multumire ca le-am schimbat viata in bine, au slabit, relatia lor de cuplu si cea sexuala sunt mult mai bine”, a declarat Kinga Sebastyen, antrenor de Kangoo Jumps.

 

Kangoo Jumps poate fi practicat incepand cu varsta de cinci ani, de catre barbati sau femei, si nu are o limita de varsta. Sportul poate fi facut atat la clasele de la salile de fitness, cat si individual, acasa sau in aer liper. Ghetele pentru Kangoo Jumps trebuie sa fie originale, si potrivite masurii tale.

Kangoo Jumps aduce o multime de beneficii: arde grasimile, tonfiaza toti muschii corpului, stimuleaza sistemul limfatic detoxifiind organismul, intareste sistemul osos.

Pentru acest sport, se organizeaza in fiecare an un festival. Anul acesta, cunoscuta antrenoare de Kangoo Jumps, Kinga Sebastyen, va organiza Festivalul International de Kangoo Jumps, pe 28 – 29 septembrie, la Sofia/Bulgaria, reusind, astfel, sa aduca evenimentul, din nou, in Europa, dupa ce anul trecut s-a tinut in Florida/Statele Unite ale Americii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: