Fashion: Naomi Campbell, Gasita Vinovata Si Condamnata Pentru Atacarea Unui Fotograf Italian

 naomi - campbell - 11-

Supermodelul britanic Naomi Cambell a fost gasita vinovata si condamnata vineri de un tribunal din Sicilia la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru atacarea si ranirea unui fotograf in 2009, informeaza Closer.

Enervata ca a fost fotografiata cu prietenul ei de atunci, miliardarul rus Vladimir Doronin, in timp ce se aflau in vacanta in Itaia, Naomi Campbell i – a aplicat o lovitura dura cu poseta fotografului Gaetano Di Giovanni care nu se astepta „la o astfel de reactie violenta”. A avut nevoie de trei zile pentru a-si trata rana de la ochi si a depus plangere.

Ulterior, avocatii modelului reusisera sa ajunga la un acord cu fotograful, care si-a retras plangerea, dar potrivit agentiei italiene de stiri Ansa, procurorul Francesco Massara a ordonat ca acest ca sa fie transat in justitie.

Avocatul vedetei Guido Carlo Alleva a anuntat, intr-o declaratie obtinuta de E! News, ca va face apel la decizia pronuntata vineri.

Naomi Campbell nu se afla la prima isprava de acest fel. In ultimii ani, ea a atacat la Londra un sofer de taxi si un politist pe Heathrow. In 2007, a executat o pedeapsa in folosul comunitatii la New York dupa ce a pledat vinovata de atacarea unei menajere cu telefonul mobil. Pentru aceeasi fapta a trebuit sa plateasca si o amenda de 363 de dolari pentru acoperirea cheltuielilor medicale ale menajerei si a fost dispusa sa urmeze un curs de management al furiei, care se pare ca nu a functionat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: