Let Me Entertain You: Nikos Vertis II Invita Pe Romani La O Pterecere, Pe 12 Noiembrie, La Sala Palatului

nikos vertis 2

Sunt foarte impresionat de Romania, de oamenii de aici, zambesc tot timpul. Iar femeile sunt foarte frumoase, barbatii sunt foarte norocosi” a declarat Nikos Vertis.

Cantaretul, care a fost supranumit „Noul mare interpret Laika”, ambasador in toata lumea a modului grecesc de a simti exprimat in muzica, s-a nascut in Olanda si a ajuns in Grecia abia la varsta de 6 ani. Inca de pe atunci stia deja sa cante la instrumentul traditional grecesc bouzouki, iar, cativa ani mai tarziu, a inceput sa studieze canto.

Cluburile din Salonic au fost primele scene pe care a cantat Nikos Vertis, iar faima celui care devenea una dintre cele mai bune voci ale Greciei s-a raspandit treptat in toata tara si i-a adus si un contract cu Studiourile Universal. Piesele de pe primul sau album devin rapid hituri, iar Vertis castiga premiul pentru cel mai bun debut. Primul single lansat de artist, „Spune-mi iar”, este si el recompensat cu disc de platina, la fel si albumul pe care Vertis il va scoate ulterior.

Faima lui Nikos a inceput sa depaseasca granitele Greciei si curand artistul a inceput sa concerteze in Australia, Statele Unite ale Americii, Europa si Canada.

Organizatorii evenimentului, Vreau Bilet, vor pune in vanzare biletele pentru concertul pe care Nikos Vertis il va sustine in Bucuresti, marti,la ora 18:00, iar cei care vor cumpara biletele pana pe 14 iulie vor avea o reducere de 20%. Biletele pot fi achizitionate de pe site-ul vreaubilet.ro si de la casa de bilete a Salii Palatului.

Pretul fara reducere al biletelor variaza in functie de categoria de loc: VIP – 330 de lei, categoria 1 – 270 de lei, categoria 2 – 210 lei, categoria 3 – 170 de lei, categoria 4 – 140 de lei, iar la categoria 5 – 90 de lei.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: