That’s Showbizz: Cate Blanchett, A Dezvaluit Recent Ca A Avut Numeroase Aventuri Cu Femei

cate - blanchett - 2

Cu  cateva zile inainte de a participa la campania de promovare a lungmetrajului „Carol”, care va fi proiectat la cea de-a 68 – a editie a Festivalului de Film de la Cannes, duminica, 17 mai,  Cate Blanchett a acordat un interviu surprinzator publicatiei Variety.

Intrebata de jurnalistii americani daca rolul din „Carol” a reprezentat pentru ea prima provocare de acest gen, prin prisma unei relatii homosexuale, Cate a raspuns printr-o intrebare malentioasa: „Pe ecran sau in viata reala?” „Ati avut relatii cu femei in trecut” a intrebat-o jurnalistul, care realiza interviul pentru cunoscuta publicatie. „Da, de mai multe ori”, a raspuns vedeta australiana, fara sa ofere alte detalii, precizand doar ca aceste detalii tin de viata ei privata.

Cate blanchett, in varsta de 45 de ani, este casatorita, din 1997 cu scenaristul si regizorul de teatru Andrew Upton. Cei doi au impreuna trei fii biologici – Dashiell, in varsta de 13 ani, Roman, care are 10 ani si Ignatuis, in varsta de 6 ani, si au adoptat o fetita – Edith Vivian Patricia, in martie 2015.

Actrita a fost premiata de doua ori cu Oscar pentru rolurile din filmele „The Aviator/Aviatorul”, de Martin Scorsese si „Blue Jasmine” de Woody Allen. Frumoasa actrita australiana a mai fost recompensata cu numeroase alte distinctii internationale, printre care enumeram: doua premii din partea Screen Actors Giuld, doua Globuri de Aur si doua BAFTA, precum si trofeul pentru interpretare la cea de-a 64 – a editie a Festivalului International de Fim de la Venetia. Printre rolurile sale notabile amintim: „Elizabeth”, „Notes of a Scandal/Journalul Unui Scandal”, „Babel” si „The Corious Case of Benjamin Button/Strania Poveste a Lui Benjamin Button, dar si cel al reginei elfilor Galadriel din trilogiile „Stapanul Inelelor” si „Hobitul / The Hobbit”.

Sa fie oare aceasta adevarul sau, doar, o simpla strategie de marketing pentru promovarea lungmetrajului „Carol”. Daca aruncam o privire pe cv-ul frumoase Cate, observam ca nu mai are nevoie sa apeleze la astfel de „metode” de promovare. Tu, ce crezi? Astept comentariile voastre!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: