What’s Buzz: Reese Witherspoon si Nicole Kidman Vor Produce si Vor Juca Impreuna In Serialul “Big Little Lies”

nicole kidman - 2

HBO se pregateste sa lanseze un nou serial pentru telespectatorii sai.

Actritele Nicole Kidman si Reese Witherspoon vor produce si vor juca impreuna in serialul „Big Little Lies”, realizat pentru HBO, care este o adaptare dupa romanul omonim al scriitoare australiene Liane Morarty, aparut in anul 2014.

Scenariul pentru „Big Little Lies”, a fost scris de producatorul si scriitorul David E.Kelley, cel care a creat si serialele precum „Ally McBeal” si „Boston Legal”.

Serialul va spune povestea a trei femei, mame, care s-au intalnit in timp ce isi duceau copiii la gradinita si care, aparent, par sa duca o viat afara griji. Cele trei sunt implicate intr-un incident, iar, dupa o serie de zvonuri care circula, este comisa o crima. Pana in acest moment nu se stie cate episoade va avea serialul.

Reese Witherspoon, Nicole Kidman si David E. Kelley sunt producatori executivi ai serialului. Atat Witherspoon, cat si Kidman realizeaza acest serial prim companiile lor de productie, Pacific Standard Films si Bloosom Films, iar Kelly, prin compania E.Kelley Productions.

Initial, „Big Little Lies” a fost gandit cu un lungmetraj, iar negocierile cu retelele mari de film si televiziune au inceput in luna august a anului trecut, dupa cum informeaza revista Time. In luna noiembrie, s-a decis ca „Big Little Lies” sa fie un serial.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: