That’s Showbizz: Hotii Au gusturi Fine, Actritei Demi Moore i-au fost furate obiecte vestimentare in valoare de peste 200.000 de dolari

demi moore

Actritei Demi Moore i-au fost furate obiecte vestimentare in valoare de peste 200.000 de dolari, care erau pastrate intr-un depozit in North Hollywood, un cartier din San Fernando Valley, din regiunea orasului Los Angeles, California.

Demi Moore are foarte multe haine depozitate intr-o unitae din North Hollywood, dar numai cateva piese vestimentare au fost furate, informeaza site-ul contactmusic.com

Potrivit informatiilor din presa internationala, se pare ca hotii aveau gusturi fine, deoarece au furat cele mai scumpe obiecte, lasandu-le pe celelalte neatinse. Nu se stie cand a avut loc spargerea, dar unul dintre asistentii actritei Demi Moore a verificat unitatea de depozitare pe 4 mai si a descoperit ca unele haine lipsesc. Inainte ca asistenul actritei sa ajunga in depozit, acesta nu a mai fost vizitat de nimeni vreme de sase luni.

Potrivit site-ului tmz.com, nu erau semne vizibile ca ar fi avut loc o spargere, iar incuietoarea era intacta. De asemenea, site-ul tmz.com sugereaza ca cineza care cunostea unitatea de depozitare sau unul dintre angajati ar putea fi responsabil pentru jaf.

Un reprezentat al companiei care administreaza depozitul, chestionat de revista People, a refuzat sa discute despre acest subiect, spunand ca nu comenteaza despre problemele de securitate din unitatile de depozitare ale clientilor.

Deocamdata, nu se stie cu exacitate cate obiecte vestimentare i-au fost furate actritei Demi Moore, dar se pare ca vedeta alcatuieste o lista cu hainele lipsa pentru a o prezeta politiei.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: