Get Your Body Ready For Bikini: Inlocuieste Gustarile Dintre Mesele Principale

Fresh-Fruits-065

Pentru ca vara este la o aruncatura de bat, Mayeiah iti vine in ajutor cu urmatorul truc, care te ajuta sa obtii corpul pe care il doresti pana la începutul sezonului estival.

 O noua metoda de slabit ar putea fi cea mai simpla si usor de urmat dieta, fiindca presupune inlocuirea unei gustari dintre mesele principale cu o portie de fructe de padure, potrivit site-ului femalefirst.co.uk.

Studiile au aratat ca atunci cand oamenii inlocuiesc o gustare dulce cu o portie de fructe de padure cu acelasi continut caloric vor consuma mult mai putine calorii la urmatoarea masa.

Rezultatele acestor studii au sugerat ca o mica schimbare a obiceiurilor alimentare ar putea reduce aportul de calorii cu pana la o mie de unitati pe saptamana.

Reducerea caloriilor ar putea duce la o scadere cu circa 500 de grame pe luna a grasimii corporale sau chiar mai mult, daca oamenii ar urma si un program de exercitii si ar adopta un rregim alimentar sanatos.

Studiul nostru a aratat ca o gustare de dupa – amiaza care consta intr-un amestec de fructe de padure scade aportul de energie in timpul cinei. Este o metoda simpla care poate ajuta oamenii sa-si  controleze si sa scada in greutate”, a declarat doctorul Lewis James de la School of Sport, Exercise and Health Sciences din cadrul Loughborough University.

Exista o serie de beneficii de sanatate potentiale legate de consumul de fructe de padure, dar este pentru prima data cand consumul acestora s-a dovedit a reduce cantitatea de mancare de la urmatoarea masa. Acest eect ar putea ajuta la pierderea in greutatea fara efort si fara a simti chiar”, a mai declarat specialistul britanic.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: