Fashion Time: Gisele Bundchen A Pozat Nud Pentru Coperta Revistei „Vogue” din Brazilia

gisele - bundchen - vogue - cover

Supermodelul Gisele Bundchen, in varsta de 34 de ani, a celebrat retragerea sa de pe podiumurile de moda cu un pictorial sexy realizat pentru numarul din luna mai a revistei „Vogue”, editia din Brazilia.

Gisele apare nud pe coperta prestigioasei publicatii, pictorial fiind realizat pentru a sarbatori cei 20 de ani de cariera impliniti de celebrul supermodel, dar si pentru a celebra 40 de ani de la lansarea revistei Vogue in Brazilia.

Directorul de creatie care s-a ocupat de realizarea pictorialului a fost Giovanni Bianco,  cu participarea fotografilor olandezi Inez & Vinoodh.

Gisele bundchen a parasit prezentarile de podium pentru a se dedica familiei, sotului (n.r. – judecatorul de fotbal american Tom Brady) si celor doi copii, dar si altor proiecte profesionale pe care le are in plan, dupa cum a declarata intr-un interviu al agentiei franceze de presa AFP.

Ultima sa defilare a avut loc in cadrul Saptamanii Modei de la Sao Paolo, in Brazilia, la 15 aprilie, moment emotionat care i-a adus lacrimi in ochi vedetei de 34 de ani.

Topmodelul a urcat pentru ultima data pe un podium de moda in cadrul prezentarii colectiei Colcci, brand cu care a colaborat inca de la debutul ei  in aceasta bransa, la numai 14 ani. Bundchen a ramas fidela peste ani celor care a lansat-o si a incercat, chiar si dupa ce a devenit celebra, sa sustina prin prezenta in show-uri de moda industria fashion din tara sa natala.

Numai anul trecut, Gisele Bundchen a aparut in saisprezece campanii publicitare, ceea ce s-a contabilizat in venituri de 47 milioane de dolari, potrivit revistei „Forbes”, fiind desemnata, pentru al optulea an consecutiv, cel mai bine platit manechin din lumea. Acerea este estimata la aproape 400 de milioane de dolari.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: