Beauty Trends: „Smoky Eye” Violet si Culori Neon Pe Pleoape Se Poarta Vara Aceasta

5cc8bb26ac4266949566ebb5daffb37b

Modelul de machiaj cunoscut drept „smokey eyes”, cand ochii sunt conturati cu farduri in nuante foarte inchise, se axeaza de aceasta data pe tonuri de violet, apropiate de cele ale strugurilor negri, in stilul propus de Vera Wang, mai potrivit pentru machiajul de seara. Pe de alta parte, Derek Lam a optat pentru liliachiu, o varianta indrazneata recomandata de editorii „Harper’s Bazaar” in machiajul de zi.

Un aer proaspat, de tinerete, inspira machiajul de zi ales pentru prezentarile Fendi sau Christian Dior, unde pleoapa superioara a fost „imbracata” in culori neon sau conturata cu tus sau cu farduri in nuante vii de bleu, portocaliu, roz sau galben. Make-up artistii au apelat chiar si benzi adezive speciale, colorate intens, pe care le-au lipit pe pleoape pentru a spori luminozitatea privirii. La randul sau, Peter Som a folosit accentele de culoare porind din coltul intern al ochiului pana la jumatatea pleoapei inferioare.

Tusul negru este in tendinte si in aces sezon, cu mentiunea ca machiajul cat eyes/ochi – de – pisica a fost reinterpretat, fiind continuat pe pleoapa inferioara, spre coltul intern al ochiului, cu o linie trasata cat mai aproape de baza genelor.

 

Denumit de specialistii in makeup „reverse cat – eyes/ochi de pisica pe dos”, acest tip de machiaj a fost ales de casele Celine, Prada si Narciso Rodriguez. De aletfel, anul acesta, conturarea ochilor cu tus negru, pentru conferirea unui plus de senzualitate, care include si varianta clasica a machiajului „ochi de pisica”, s-a impus puternic sub influenta stilului `60-`70.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: