What’s Buzz: Conform Revistei People Sandra Bullock Este Cea Mai Frumoasa Femeie Din Lume

sb

Sandra Bullock a fost numita cea mai frumoasa femeie din lume in clasamentul intocmit de revista  People pe anul 2015, iar daca majoritatea femeilor s-ar simti onorate de acest titlu, Bullock l-a catalogat, cu modestie, drept „ridicol”, conform site-ului starpulse.com.

Actrita, in varsta de 50 de ani a intrecut alte 192 de „frumuseti rapitoare” conform copertei numarului special al revistei People care va aparea la 4 mai.

Adevarata frumusete este tacuta”, a comentat actrita. „In special  in acest oras (Los Angeles) este foarte greu pentru o femeie sa nu spuna ca trebuie sa arate intr-un anumit fel. Dar nu, important este sa fii o persoana buna, sa faci o treaba una cu masa de pranz, sa lasi pe cineva sa ti-o ia inainte daca pare sa fie foarte grabit. Oamenii care mi se par cei mai frumusi sunt aceia care nici macar nu incearca (sa para frumosi)”, a declarat ea.

In ceea ce priveste prioritatile ei, actoria a coborat pe locul doi. Sandra Bullock se dedica cresterii copilului ei, Louis (5 ani), pe care l-a adoptat in 2010. „Cand l-am tinut pentru prima oara in brate, am inteles care este scopul meu in viata. Atat timp cat sunt sanatoasa si in putere, si nu-mi las mintea sa o ia razna, plina de incertitudini cu privire la cine sunt, ma pot uita in oglinda si-mi place ceea ce vad”, a mai aduagat Sandra.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: