That’s Showbiz: Madonna Intentioneaza Sa Isi Scrie Memoriile

madonna

Cantareata Madonna intentioneaza sa isi scrie in curand memoriile, iar volumul autobiografic va include multe povesti care vor avea potentialul de a-i inspira pe cititori, potrivit declaratiilor artistei, citata de contactmusic.com

Camtareata americana, care a publicat in trecut „Sex”, un volum ilustrat continand numeroase fotografii erotice, dar si mai multe carti de povesti pentru copii, intentioneaza sa scrie si o carte care va spune povestea vietii sale.

Intr-un interviu acordat postului BBC Radio 2, vedeta americana a declarat: „Sunt sigura ca intr-o buna zi imi voi scrie autobiografia. Albumele mele reprezinta doar o parte a vietii mele. Daca imi voi scrie memoriile, atunci acea carte va spune totul, de la inceput pana la sfarsit, iar acest fapt inseamna ca voi avea o perioada destul de mare de acoperit. Voi spune povesti despre care cred ca sunt valoroase, care au capacitatea de a-i inspira pe oameni, cu care oamenii pot sa se identifice”. „Eu sunt o persoana careia ii place sa spuna povesti. Asta cred despre mine insami”, a adaugat superstarul.

Considerata una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numita si „Queen of Pop”/ „Regina Muzicii Pop”, Madonna este si cea mai bine vanduta cantareata din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vandute in intreaga lume. In martie 2008, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: