Beauty: Totul Despre Celulita Adipoasa

celulita3

Este moale si nedureroasa la atingere. Celulita adipoasa se localizeaza pe coapse si pe fese si se datoreaza unui exces de grasime in alimentatie precum si lipsei de miscare. Solutiile pentru tratarea celulitei adipoase sunt: alergarea si masajele cu creme anticelulitice.

Ca regula generala, alimentatia joaca un rol fundamental in formarea celulitei. Trebuie evitat orice exces de zahar si grasimi, dar si excesul de sare (care favorizeaza retantia de apa). Este bine sa preferati alimentele sarace in calorii cum sunt: pestele sau legumele si trebuie evita combinarea alimentelor ca: paste, orez si cartofi, cu alimente bogate in grasimi.

Ceaiurile, de orice tip, dar mai ales ceaiul verde ajuta la eliminarea toxinelor si favorizeaza digestia.

Aveti intotdeauna grija ce mancati intre mese. Este bine sa va axati pe cereale, fructe sau iaurt.

Stresul si oboseala sunt principalele cauze ale dorintei de rontai intre mese si care va dau pofta de a manca dulce. De aceea incercati sa inlaturati cauzele stresului si sa duceti e viata echilibrata. Faceti sport. Mersul pe jos, inotul sau alergarea permit eliminarea mai rapida a surplusului de grasime. Puteti combate celulita si prin masaj, folosind creme speciale, sau coloranti impregnati cu cafeina.

Nu uitati ca in lupta impotriva celulitei trebuie sa tineti cont de toate aspectele de mai sus pentru ca efectele sa fie vizibile, iar cel mai important lucru este sa duceti o viata echilibrata.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: