What’s Buzz: Anna Wintour, Actorii Cameroz Diaz, Leonardo DiCaprio si cantaretul Kanye West se numara printre vedetele de la Hoolywood care refuza sa faca selfie-uri cu fanii lor, in ciuda faptului ca aceste imagini le-ar creste si mai mult celebritatea in mediul online.

cameron - diaz - 1

Multe celebritati distribuie selfe-uri pe propriile lor conturi de pe platformele de socializare online si sunt foarte obisnuite cu solicitarile din partea fanilor lor de a realiza astfel de imagini. Multe alte vedete refuza insa aceasta „moda”, iar unele celebritati devin chiar nepoliticoase atunci cand li se cere sa faca astfel de fotografii, fie din cauza ca tin foarte mult la intimitatea lor, fie din cauza ca ele cred ca este stupid sa faci selfe-uri, potrivit site-ului becomegorgeous.com

Anna Wintour

Nu am facut niciodata un selfie si nici nu intentionez sa incep sa fac acest lucru acum”, declara redactorul – sef al editiei americane a revistei Vogue, in 2014. Totusi, Anna Wintour nu a respectat aceasta regula si, cateva zile mai tarziu, a aparut intr-un selfie realizat la Saptamana Modei de la New York. Insa, Wintour continua sa refuze constant solicitarile fanilor sai de a aparea in selfe-uri.

Cameron Diaz

Celebra actrita are o reputatie foarte proasta in ceea ce priveste interactiunea cu fanii sai si acordarea de autografe. Iar refuzul de a face selfe-uri cu fanii sai pare sa vina in completarea atitutinii sale. Astfel, la premiera de la New York, a peliculei „Sex Tape”, Cameron Diaz a refuzat sa interactioneze cu fanii sai pe covorul rosu si a refuzat sa ia parte la realizarea vreunui selfie. „Daca as face acest lucru pentru tine, ar trebui sa fac la fel pentru toti ceilalti”, i-a spus actrita unui fan, inainte de a parasi covorul rosu, potrivit Radar Online.

DakotaJohnson

Starul filmului „Fifty Shades of Grey” a inceput sa atraga o mult mai mare atentie, decat si-ar fi dorit, din partea fanilor sai, in momentul in care aceasta pelicula a obtinut incasari la nivel mondial de peste 500 de milioane de dolari. Cu toate acestea, actrita Dakota Johnson pare sa nu – i pese prea mult de dorinta fanilor sai de a realiza selfe-uri.

Potrivit site-ului Bang Showbiz, Dakota a refuzat sa interactioneze cu fanii sai chiar dinainte de lansarea filmului care a facut-o celebra. Astfel, ca este de asteptat ca, in acest moment, lucrurile sa se inrautatit mai mult din punctul de vedere al dorintelor  de socializare ale actritei cu fanii sai.

Leonardo DiCaprio

Actorul Leonardo DiCaprio pune un foarte mare pret pe viata sa privata si se numara printre acele celebritati care refuza sa faca selfie-uri cu fanii sai. Potrivit pagesix.com, Leonardo DiCaprio a refuzat sa faca o astfel de fotografie cu una dintre numeroasele sale admiratoare, chiar si atunci cand  a aflat ca era ziua de nastere a acesteia. Desi a refuzat sa se fotografieze cu aceasta, Leo i –a urat totusi „La Multi Ani!”.

Kanye West

Desi accepta sa faca selfie-uri, Kanye  West arata mereu in acest tip de fotografii ca si cum nu si-ar fi dorit sa le faca. Rapperul nu doar ca refuza sa zambeasca in timp ce face un selfie, ci chiar pare plictisit sau scos din sarite in multe dintre fotografiile in care apare alaturi de fani. Totusi, potrivit becomegorgeous.com, este posibil ca starul sa rada in sinea lui gandindu-se la cat de cool o sa arate in respectivul selfie. „Cand admiri picturile dintr-un castel vechi, costati ca oamenii nu zambesc in acele tablouri, din cauza ca nu este cool sa faci asa ceva”, a explicat West.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: