Shopping With Mayeiah: Happy Easter With TAG Heuer Formula 1 – McLaren, Limited Edition

TAGHeuer_FORMULA1_McLaren_CAZ1112_FC8188_champi

Inca nu esti hotarat ce vrei sa primesti de Paste? Cauti un ceas pentru iubitul tau? Mayeiah vine cu o sugestie pentru tine! TAG Heuer a lansat la Baselworld o editie limitata a modelului sau „Formula 1”, cu diametrul de 42 de mm, mecanism „Ronda 5040D – Quartz” si cristal din safir. Numit „Formula 1 – McLaren”, aceasta marcheaza aniversarea a 30 de ani de colaborare intre TAG Heuer si echipa britanica de F1.

Culoarea principal aleasa este rosu, care in viziunea elvetienilor simbolizeaza viteza, competitia, victoria sau pasiunea. Este vorba despre pasiunea companiei pentru motorsport, care a alimentat si lunga relatie cu McLauren. Nuanta este „Rocket Red”, folosita de ,McLauren in 1985. Aceasta se gaseste pe rama din aluminiu care include si o gravura „McLaren” destul de vizibila, pentru a nu exista nici un dubiu. Ceva mai subtil este numarul „30”, tot rosu, pe cursa minutarului. Aceeasi culoare o regasim si pe cureaua textila, sportiva, in combinatie cu negru „NATO”.

TAGHeuer_FORMULA1_McLaren_CAZ1112_FC8188_Dos

Functia cronograf are o acuratete de o zecime de secunda, afisata de cadranul circular din vecinatatea orei 6. Capacul din spate este gravat cu numele editiei, profilul unui monopost McLaren MP4 din 1985 si numarul exemplarului, din cele 5000 disponibile.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: