Royal World: „Cenuserea devine Printesa”, O stripteuza sexy in familia regala din suedia

cenusareasa-devine-printesa-o-stripteuza-sexy-in-familia-regala-din-suedia-foto-139084

 

Printul Carl Philip, al treilea in line de succesiune la tronul Suediei, se casatoreste cu Sofia Hellqvist, o fosta stripteuza. Nunta celor doi va avea loc pe 13 iunie in capela palatului regal din Palatul Regal din Stockholm.

Ducele de Warmland si starleta s-au cunoscut in urma cu 4 ani, intr-un club, relateaza HELLO Magazine. Astfel, povestea „Cenusaresei”, cum a fost supranumita Sofia, devine astfel regalitate, dupa ce s-au logodit in 2011. Sofia a devenit cunoscuta dupa ce a pozat goala in revista pentru barbati „Slitz”. A aparut si in alte reviste pentru barbati, a devenit Miss Bikini, iar in 2005 ajunge instructoare de yoga.

Intalnirea cu viitorii socri, Regina Silvia si Regele Carl al XVI-lea Gustaf, a fost mai degraba rece. Insa, cu timpul, a fost acceptata. Sofia ia lectii de la stilista Camilla Astrand si de la antreprenoarea suedeza Barbo Ehnbom pentru a deveni o adevarata printesa. „Nu am regrete, toate experientele contribuie la maturizarea unei persoane”, a declarat Sofia.

Important este ca de acum prioritatile sale sunt cu totul altele. Se ingrijeste de copii africani prin ONG-ul propriu si e prezenta la evenimentele importante organizate de Casa Regala, inclusiv la ceremonia de decernare a premiilor Nobel.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: