You Inspired Me: Cum A Construit Jane Lu Un Imperiu de 10 Milioane de dolari

jane lu - blogger

Povestea de succes a tinerei Jane Lu, din Australia, a inceput ca multe alte povesti: dimineata se imbraca formal, pentru job, isi lua la revedere de la parinti si pleca spre locul de munca, relateaza Daily Mail. Singura diferenta este ca Jane Lu nu avea un birou la care sa ajunga, un job cu titlu complicat sau un sef caruia sa ii raporteze. Jane Lu a tinut ascuns de parintii ei intregul plan de afaceri, crezand ca acestia nu vor fi de acord cu ideea de a porni un business pe cont propriu. Tanara mergea in fiecare zi la o cafenea din centru, deschidea laptopul si contacta diverse companii, organiza evenimente si punea bazele unei afaceri de milioane de dolari.

Compania tinere, ShowPo.com, a generat venituri de peste 10 milioane de dolari in 2014. Ea  distribuie haine in 45 de tari, are 420.000 de fani pe Instagram si aproape 500.000 pe Facebook. Jane Lu considera ca mare parte a succesului sau se datoreaza modului in care a desfasurat campaniile de social media.

Chiar daca recunoaste ca si-a mintit pentru o buna perioada de timp parintii, Jane Lu spune ca acestia sunt extrem de mandri de felul in care ea a gestionat businessul. „In prima faza nu le-a venit sa creada cat curaj am avut”, povesteste Jane tabloidului britanic. ShowPo.com are in momentul de fata zece angajati, iar Jane Lu spune ca cel mai important lucru este ca poate face zi de zi lucrurile care ii plac. Cat despre lansarea unui business, Jane Lu crede ca cea mai mare problema a tinerilor este teama de esec: „Merita sa-ti asumi acest risc si este extrem de important sa fii intodeauna sincer. Nu trebuie sa lasi o afacere sa te schimbe”, a mai adaugat Jane Lu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: