Fashion: Stefano Gabbana Reactioneaza Fata De Apelul Lansat de Elton John Ce Vizeaza Boicotarea Casei de Moda Dolce & Gabbana

stefano - dominico - 1

Designerul de moda Stefano Gabbana a dat  publicitatii o declaratie de presa prin care incearca sa evite boicotarea produselor semnate de Dolce & Gabbana in urma apelului public lansat de cantaretul britanic Elton John.

Elton John i-a criticat pe cei doi designeri ai casei de moda italieni D&G – Domenico Dolce si Stefano Gabbana – duminica, dupa ce astia au declarat intr-un intervin recent ca bebelusii nascuti cu ajutorul fertilizarii in vitro sunt “sintetici”.

Stefano Gabbana, luni, a declarat: “Nu am intentionat ca judecam alegerile celorlalti oameni. Noi credem in libertate si in iubire” informeaza bbc.com

Elton John, care are doi copii cu David Furnish, i – a criticat pe cei doi designeri italieni care s-au pronuntat impotriva familiilor gay si a folosirii tehnicii de fertilizare in vitro. Duminica, cantaretul britanic a publicat un mesaj virulent, pe Instagram, la adresa celor designeri: “Cum indrazneti sa vorbiti despre copiii mei frumosi si sa spuneti ca sunt <<sintetici>>? Si sa va fie rusine ca aratati cu degetul tehnica de fertilizare in vitro este un miracol care a permis unei armate intregi de oameni iubitori, atat heterosexuali, cat si homosexuali sa isi realizeze visul de a avea copii. Gândirea voastra arhaica este complet in afara vremurilor la fel ca produsele pe care le creati. Nu voi mai purta niciodata produsele casei Dolce & Gabbana”, a scris starul britanic pe contul sau de Instagram, care se incheie cu un apel adresat fanilor sai, carora cantaretul britanic le cere sa boicoteze casa italiana.

Ne opunem adoptilor gay. Singura familie este cea traditionala. Nu sprijinim copiii chimici si uterele inchiriate: viata are cusurul ei natural, exista anumite lucruri care nu trebuie schimbate”, au declarat cei doi designeri italieni. Domenico Dolce a spus ca nasterea unui copil “Trebuie sa fie un act de iubire”. “Suntem cu toti nascuti dintr-o mama si un tata – sau cel putin asa ar trebui sa fim. Copiilor nascuti din acest procedeu chimic le spun “copii sintetici”. Uterele sunt inchiriate, iar sperma este aleasa dintr-un catalog” a mai adaugat Domenico Dolce.

Stefano Gabbana a adaugat “Familia nu este un capriciu. In ea exista un simt aproape supranatural al apartenentei”. In 2006, intr-un interviu acordat unui ziar italian, Stefano declara: “Ma opun ideii ca un copil sa creasca cu doi parinti gay. Un copil are nevoie de mama si un tata. Nu as putea sa – mi imaginez copilaria fara mama mea. De asemenea, cred ca este un act de cruzime sa iei un copil de langa mama lui”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: