Moviestar & Paris Fashion Week: Actorii Ben Stiller si Owen Wilson au Defilat Pentru Valentino

ben stiller si owen wilson

Actorii Ben Stiller si Owen Wilson, protagonistii filmului „Zoolander Manechinul/Zoolander”, au facut senzatie pe catwalk la Saptamana Modei de la Paris, marti, la prezentarea colectiei casei Valentino. Cei doi reintrat in pielea personajelor pe care le interpreteaza in aceasta comedie de succes.

Ben Stiller si Owen Wilson, interpretii rolurilor Derek Zoolander si Hansel, doua modele masculine care nu stralucesc prin inteligenta in filmul „Zoolander”, au purtat cu ocazia prezentarii de marti seara tinute create special pentru acest moment de casa Valentino.

In timpul defilarii, acestia au facut numeroase opriri pe podium si au pozat in ipostaza amuzante, in semn de omagiu adus comediei din 2001 care a parodiat numeroase aspecte din industria modei.

Prezentarea de la Paris Fashion Week reprezinta primul moment din campania promotionala a filmului „Zoolander 2”, o productie a studiourilor Paramount care va fi lansat in februarie 2016. In acest film, Ben Stiller isi va testa inca o data talentul regizoral si va face din nou echipa pe marele ecran cu Owen Wilson si cu Will Ferrell – care va interpreta rolul designerului egocentric Mugatu.

In comedia „Zoolander”, personajul interpretat de Ben Stiller este prins impotriva vointei sale intr-un complot ce vizeaza asasinarea unui politician de talie internationala, insa este salvat de Hansel.  Filmul a devenit o comedie – cult a anilor 2000, gratie replicilor absurde rostite de personajul Derek Zoolander si a situatiilor amuzate.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: