Fashion & Paris: Naomi Campbell S-a Batut Cu Carla Delevingne S-a Batut In Clubul Castel Din Paris

naomi campbel 1

Naomi Campbell si Cara Delevingne s-au batut intr-un club din Paris duminica seara, dupa ce renumitul supermodel britanic, in varsta de 44 de ani, a acuzat-o pe mai tanara ei colega, in varsta de 22 de ani, ca nu o “respecta” pe cantareata Rihanna, prietena comuna a clor doua.

Potrivit contactmusic.com, cele doua supermodele erau prezente duminica seara la o petrecere organizata de “Garage Magazine” in clubul Castel din Paris. La un moment dat, Naomi Campbell a inceput sa o admolesteze verbal pe Cara Delevingne, acuzand-o ca nu o respecta pe prietena lor comuna Rihanna. La scurt timp dupa aceea, disputa verbala dintre cele doua supermodele s-a transformat intr-o confruntare fizica. Un martor prezent la incident a dezvaluit:”Naomi era furioasa, pentru ca, ea, Cara, a spus ceva rau despre Rihanna. “Naomi a acuzat-o pe Cara ca nu o respecta pe Rihanna si a inceput sa tipe la ea. Apoi Naomi a impins-o pe Cara, iar acesta a impins-o la rândul ei pe Naomi“, a adaugat aceeasi sursa. Disputa dintre cele doua super – modele a devenit si mai violenta, in momentul in care Cara Delevingne a inceput sa o traga de par pe mult mai celebra ei colega de breasla. Cara a tras-o de haina pe Naomi, dar aceasta manevra nu i-a adus nici un avantaj, a adaugat aceasi sursa. “Era o petrecere zgomotoasa si aglomerata. Naomi spunea o serie de lucruri lipsite de sens, vorbea cu emfaza. Au urmat o serie de imbranceli dezordonate. Cara nu intelegea, pentru ca ea de fapt nu avea nicio problema cu Rihanna. Cara nu voia sa se implice in acea discutie si i-a spus lui Naomi: “Stai departe de mine“, a dezvaluit un alt martor care a asistat la acel incident.

In ciuda acestui fapt, Naomi Cambell, fondatoarea fundatiei de caritate Fashion For Relief, a uitat destul de repede confruntarea cu Cara Delevingne si a mers la o alta petrecere, organizata in clubul Raspoutine, unde a parut ca ignora incidentul de acea seara. “Toata lumea vorbea despre acel incident dramatic cu Cara, dar Naomi se multumea sa zambeasca anelic”, a adaugat aceeasi sursa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: