Fashion & Oscars: A Fost Recuperata Rochia Lupitei Nyong’o

lupita nyongo oscar stolen dress

Rochia in valoare de 150.000 de dolari purtata de actrita Lupita Nyong’o la gala premiilor Oscar, care fusese furata miercuri dintr-o camera de hotel, a fost returanta vineri, de faptas, prin intermediul site-ului tmz.com, dupa ce a afla ca perlele cu care era decorata erau false.

Site-ul specializat in stiri despre celebritati tmz.com a anuntat ca rochia semnata de casa de moda Calvin Klein a fost furata miercuri din camera hotelului din Los Angeles, unde era cazata Lupita  dupa ce hotul a gasit usa deschisa.

Actrita de origine keniana a purtat rochia decorata cu 6.000 de perle la gala de decernare a  premiilor Oscar, care a avut loc pe 22 februarie la Los Angeles, iar alegerea vestimentara a Lupitei Nyong’o a fost  una dintre cele mai apreciate ale serii.

Locotenentul Michael White, din cadrul departamentului districtual al serifului din Los Angeles, a decarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca autoritatile au primit un apel telefonic in jurul orei locale 15.00 de la o institutie media locala, care a inforat ca o sursa anonima a spus ca rochia a fost returnata la hotelul London din Los Angeles.

Institutia de presa a prezicat ca hotul a luat doua perle de pe rochie si le-a dus la un bijutier din centrul orasului Los Angeles, care a stabilit ca perlele nu erau autentice, a mai declarat White.

Nicole Nishida, purtatoarea de cuvant a politiei, a confirmat ca institutia de presa la care se referau informatiile era site-ul tmz.com.

Hotul a dus rochia la hotelul London din West Hollywood si a spus ca se afla intr-o punga pentru haine ascunsa intr-un sac de gunoi, intr-una dintre baile hotelului, a precizat White. Site-ul tmz.com a anuntat apoi politistii care anchetau furtul. Site-ul a publicat imagini necalre in care apare o persoana neidentificata, care deschide punga de gunoi si gaseste o rochie alba.

Locotenentul Michael White a anuntat ca anchetarea furtului ca continua, indiferent daca perele sunt false sau autentice. „Chiar daca aflam ca nu sunt reale, tot avem de –a face cu o spargere si o infractiune de furt calificat”, a declarat ofiterul.

Rochia Calvin Klein, al carei design personalizat a fost realizat de Francisco Costa, a fost una dintre alegerile vestimentare care au fost remarcate pe covorul rosu la gala premiilor Oscar, care a avut loc duminica seara, la Los Angeles. Lupita a declarat pentru agentia Reuters ca a colaborat la designul rochiei unice, al carei stil a fost influentat de ocean.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: