Fun Time – Papusa Barbie Va Putea Purta Conversatii

imagesSXP0CAEC

Producatorul de jucarii Mattel va colabora cu firma americana ToyTalk pentru a  dezvolta un model interactiv, conectat la internet, al celebrei papusi Barbie, care va putea purta conversatii cu copiii, prin intermediul unei platforme de recunoastere vocala.

Un prototpip al papusii, numit Hello Barbie, a fost prezentat la Targul de Jucarii de la New York, pe 14 februarie, unde au fost expuse o multime de jucarii inteligente (smart toys), informeaza bbc.com.

„Principala cerinta pe care o primim de la fetitele din intreaga lume este ca vor sa poata avea o conversatie cu Barbie. Acum, pentru prima data, Barbie va putea purta o conversatie biderectionala”, a declarat o purtatoare de cuvant a Mattel.

Hello Barbie va putea participa la jocuri interactive, va putea spune glume si povesti. De asemenea, jucaria va asculta ceea ce spune copilul si se va adapta in timp, astfel incat, daca un copil spune ca ii place sa deseneze, jucaria va putea face referire la acest lucru in viitor.

Hello Barbie va avea nevoie de o conexiune Wi-Fi la internet si va putea fi utilizata timp de circa o ora la o singura incarcare a bateriei. Un microfon, un difuzor si doua LED-uri tricolore vor fi instalate in colierul papusii, in timp ce acumulatorii vor fi instalati in picioare si vor putea  fi conectati la un incarcator extern ce va putea fi montat pe perete.

Pretul noi jucarii va fi de circa 75 de dolari, dar o data de lansare comerciala nu a fost inca anuntata.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: