Fashion & Designs: Giorgio Armani Va Realiza Designul Interior Al Celei Mai Inalte Cladiri Rezidentiale din Lume

 armani - giorgio

World One Tower va avea 117 etaje, va fi data in folosinta in 2016 si va avea o inaltime de 442 de metri, devenind astfel cea mai intalta cladire rezidentiala din lume, titlul detinut in prezent de cladirea aflata la numarul 432 pe Park Avenue, New York, care masoara 426 de metri inaltime, potrivit Daily Mail.

Designul interior al apartamentelor de lux, care vor avea vedere spre Marea Arabiei si o panorama asupra orasului Mumbai, va fi realizat de The Armani/Casa Interior Design Studio, care va crea spatii inspirate din filosofia Armani, dar pastrand „culoarea,  energia si tesaturile magnifice ale Indiei”.

„Lucrand sub spravegherea personala a lui Giorgio Armani, echipa Armani/Casa Interior Design Studio va transpune viziunea lui in etosul si cultura specifica Indiei”, potrivit site-ului proiectului imobiliar care se adreseaza indienilor bogati ce traiesc la Londra si care doresc sa aiba o locuinta de lux si in Mumbai.

Locuintele semnate de Armani vor fi „armonioase”, iar fiecare apartament va „emana simplitatea perfecta, sensibilitatea, sofisticarea si fierul care sunt chintesenta spiritului Armani”, mai precizeazaa site-ul ansamblului rezidential.

world one tower mombai 1

Turnul World One a fost creat de arhitectii companiei Pei Cobb Freed & Parteners si se afla incartierul Worli din sudul orasului Mumbai, cu vedere la Marea Arabiei. Cartierul in care se construieste turnul este dominat de spatii verzi, iar in perioada in care  India era colonie a Marii Britanii adopastea locuintele si vilele de lux ale administrarilor britanici.

Giorgio Armani, nascut pe 11 iulie 1924, la Picenza este unul dintre cei mai renumiti designeri din lume. Desi a studiat initial medicina, a preferat sa se indrepte spre arta fotografica si apoi spre moda.  A lucrat vreme de spate ani la departamentul vestimentar al magazinului general Le Rinascente. Din 1961 pana 1970 a lucrat ca designer al casei de moda Nino Cerruti, iar, in 1974, si-a deschis, impreuna cu Sergio Galiotti, propria casa de moda, Armani. Succesul a venit aprope instantaneu, creatiile sale s-au vandut imediat, iar designerul italian, supranumit „Il Maestro”, a capatat rapid o faima greu de egalat. In 2014, averea designerului era estimata la circa 8 milioane de dolari, potrivit revistei Forbes.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: