Around The World: Top 5 Al Celor Mai Ravniti Burlaci Miliardari din Lume

imagesQY8JD01Q

Americanul Evan Thomas Spiegel, creatorul aplicatiei Snapchat pentru telefoane inteligente, a fost inclus in Topul 5 al celor mai ravniti burlaci miliardari din lume, publicat cu ocazia Zilei Indragostitilor de cabinetul de studii sociologie Wealth – X.

1.Scott Duncan – In varsta de 32 de ani, acest antreprenor american are o avere de 5,5 miliarde de dolari, mostentia de la celebra familie Duncan din statul american Texas. Acesta a facut avere in domeniu energiei, prin intermediul companiei Enterprise Products.

2.Thomas Persson – In varsta de 30 de ani, afacaeristul suedez are o avere estimata la 2,8 miliarde de dolari. El reprezinta cea de-a treia generatie din familia care detine brandul H&M si este fiul celui mai bogat om din Suedia, Stefan Persson.

3. Evan Thomas Spiegel: Nascut la Los Angeles, tanarul norvegian are o avere estimata la 1,7 miliarde de dolari. A studiat la Universitatea Stanford si este CEO si creator al aplicatiei Snapchat pentru telefoanele mobile inteligente.

4. Carl Erik Hagen – In varsta de 27 ani, tanarul norvegian are o avere estimata la 1,7 miliarde de dolari. El este fiul si mostenitorul lui Stein Erik Hagen, patronul grupului Canica, un imperiu comercial ce include numeroase lanturi de magazine agroalimentare.

5. Printul Albert II Maria Lamoral Miguel Johannes Gabriel von Thurn and Texais – In varsta de 31 de ani, acest aristocrat german detine o avere de 1,5 miliarde de dolari si este un cunoscut pilot de raliuri auto.

 

Cabinetul Weahlth – x este lider mondial in analize care vizeaza persoanele extrem de bogate (Ultra High Net Worth/UHNW), ale caror averi depasesc pragul de 300 de milioane de dolari. Are sediul general la Singapore si detine 13 birouri in lumea intreaga, pe cinci continente.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: