Camera & Action: Vesti Bune Pentru Fanii Fifty Shades of Grey – Cele Doua Volume din Continuarea Romanului Vor fi Ecranizate

Dakota John streaper

Vesti Bune Pentru Fanii Fifty Shades of Grey – Cele Doua Volume din Continuarea Romanului Vor fi Ecranizate

 

Regizoarea Sam Taylor – Johanson a declarat ca cele doua volume din continuarea romanului ecranizat Fifty Shades of Grey/ 50 de umbre ale lui Grey, vor fi transpuse, de asemenea, pe marele ecran, informeaza variety.com

Volumele „Cincizeci de umbre intunecate” si „Cincizeci de umbre descatusate”, ultimele doua carti din trilogia „Fifty Shades of Grey”, scrisa de E.L.James, vor fi transformate in filme, potrivit declaratiilor facute pentru editia americana a revistei Cosmopolitan de regizoarea Sam Taylor – Johnson.

 

Sam Taylor – Johanson a regizat pelicula „Fifty Shades of Grey”, bazat pe primul roman al trilogiei, care ii are in rolurile principale pe actorii Jamie Dornan si Dakota Johnson.

Jurnalistii de la publicatia Variety completeaza faptul ca informatia, care nu a fost confirmata de studiourile Universal nu vine ca o surpriza, in conditiile in care estimarile privind incasarile din primul week-end de difuzare, care va coincide cu Ziua Indragostitilor, se ridica la circa 60 de milioane de dolari. Potrivit site-ului de vanzare de bilete online Fandango, „Fifthy shades of Grey” este filmul interzis minorilor cu cele mai rapide vanzari de bilete din istoria de 15 ani a site-ului.

„Fifty Shades of Grey”, de Sam Taylor – Johnson, este considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, datorita faptului ca scenele cu sex din acesta cumuleaza 20 de minute din cele 124 de minute ale lungmetrajului.

„Fifty Shades of Grey” va avea mai multe scene cu sex pe marele ecran decat cele mai provocatoare 100 de pelicule lansate in 2014 puse la un loc, ceea ce plaseaza acest film artistic pe primul loc in topul celor mai erotice din ultimul deceniu,

Jamie Dolan care interpreteaza rolul principal masculin filmul Fifty Shades of Grey, a declarat intr-un interviu recent, ca nu crede ca productia este „pornografica sau erotica”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: