Around The World: Actrita Angelina Jolie si Bill Gates, cofondator al companiei Microsoft, se numara printre cele mai apreciate personalitati din intreaga lume, potrivit unui sondaj realizat in 23 de tari.

angelina jolie - in versace - critics choice awards

Actrita Angelina Jolie si Bill Gates, cofondator al companiei Microsoft, se numara printre cele mai apreciate personalitati din intreaga lume, potrivit unui sondaj realizat in 23 de tari.

Pe lista celor mai admirate personalitati din lume se afla si presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, presedintele Chinei, Xi Jinping, adolescenta pakistaneza Malala Yousafzai, un simbol al luptei pentru educatia fetelor si fostul secretar de stat Hillary Clinton, informeaza independent.co.uk, citat de MEDIAFAX. Sondajul a fost realizat de site-ul YouGov.uk, la care au participat 25.000 de persoane din 23 de tari.

Astfel, in clasamentul celor mai admirati barbati din lume, pe primul loc se afla Bill Gates, cofondator al companiei Microsoft, urmat de  Barack Obama si Xi Jinping. Locurile urmatoare au fost ocupate de actorul si regizorul Jackie Chan, prim – ministrul Indiei, Narendra Modi, Papa Francis, Dalai Lama, antreprenorul Jack Ma, astrofizicianul Stephen Hawking si fost fotbalist David Beckham, ultimii doi situandu-se la egalitate in freferintele celor care au votat. Podiumul celor mai admirate femei din lume este ocupat de actrita Angelina Jolie, adolescenta Malala Yousafzai si fostul secretar de stat american Hillary Clinton. Intre preferintele celor 25.000 de persoane care au votat s-au aflat si regina Elizabeth a –II – a , prima doamna a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, cantareata Celine Dion, vedeta de televiziune Oprah Winfrey, actrita Julia Roberts, politicianul Aung San Suu Kyi si cancelarul Germaniei Angela Merkel.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: