Celebrity Beauty Tips: Vaselina, Un Produs Derivat Din Petrol Este Nelipsita din Trusele de Ingrijire Personala Si Infrumusetare ale Vedetelor de la Hollywood

39bff72fabc58d63a279936670ceb1c5d184bba6

Vaselina, un produs derivat din petrol, este nelipsita din trusele de ingrijire personala si infrumusetare ale vedetelor de la Hollywood, care folosesc produse bazate pe acest gel pentru evidentierea genelor sau ingrijirea pielii.

Vaselina, un tip de gel obtinut din petrol, a fost descoperit in anul 1859 de chimistul american Augustus Chesebrough, iar in prezent, pe langa utilizarile industriale, este si un ingredient de baza pentru o serie de produse de infumusetare si ingrijire personale. Multe vedete de la Hollywood, printre care se numara Beyonce si Joan Collins, folosesc creme pe baza de vaselina.

Beyonce foloseste un astfel de produs pentru protejearea si evidentierea generlor, potrivit Daily Mail. In cazul persoanelor care nu au in mod natural gene lungi si groase, este indicat sa fie utilizata mai intai o mascara pentru evidentierea lor, iar apoi se aplica un strat de vasilina pentru a proteja firele de par si a le mentine un aspect stralucitor mai mult timp.

Actrita Joan Collins a dezvaluit recent ca utilizeaza o crema de piele pe baza de vasilina pentru a inmuia si mentine hidratata pielea calcaielor si a coatelor.

Mary Greenwell, o celebra make-up artist de la Hollywood, care are cliente precum Uma Thuma si Cate Blanchett, spune ca gelul este foarte util pentru oferirea unui plus de stralucire. Sfatul sau este ca, dupa aplicarea machiajului pe obraji sau pleoape, sa fie aplicat un strat de vaselina care va proteja machiajul, mentinand mai mult timp culoarea si oferind, simultan, o stralucire placuta si o distribuire interesanta a culorii.

Gelul pateu fi folosit si pentru aranjarea firelor de par rebele, a sprancenelor mai stufoase si ca o metoda simpla de protejare a pielii in timpul vopsirii parului. Pentru ca pielea de limita ariei de crestere a parului sa nu fie patata dupa vopsire, Lee Steafford, hair stylist, spune ca o metoda foarte simpla este aplicarea unei linii de vaselina pe piele, care va proteja astfel impotriva aciunii vopselei.

Mai mult, substanta este utila si in ceea ce priveste manichiura. Expertii spun ca aplicarea pe unghii, o data pe saptamana, a unui strat superficial de vaselina va mentine cuticulele sanatoase si cu un aspect placut.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: