Mayeiah’s Guide To Entertainment: David Guetta si Avicii Vor Concerta la Untold Festival 2015

david - guetta - 1

Dj-ii Avicii si David Guetta, dar si alti 150 de artisti vor conerta la Untold Festival, un eveniment care se va desfasura intre 30 iulie si 2 august si care face parte din cadrul poriectului Cluj Capitala Europeana a  Tineretului 2015.

Potrivit Dianei Apan, purtatorul de cuvant al Federatiei SHARE, care se ocupa de organizarea evenimentului din cadrul proiectului  Cluj Capitala Europeana a Tineretului,  Dj-ii David Guetta si Avicii  vor concerta la Cluj – Napoca, in perioada 30 iulie – 2 august, la Untold Festival, un eveniment la care sunt invitati si alti 150 de artisti.

„Deocamdata au fost anuntati doar cei mai importanti artisti, insa, pe parcurs, noi vom anunta, pe rand, si celalalte nume. Tinem cont si de parerea cetatenilor, astfel ca, inca inainte de a fi anuntati Avicii si David Guetta, am pus in vanzare o mie de bilete pentru Untold Festival, la un pret special de 100 de lei. Am fost surprinsi si sa vedem ca s-au epuizat biletele in doar cinci zile. Insa, asta nu inseamna ca nu vor mai fi bilete. Iar cei care isi doresc sa participe la festival, pot sa se preinregistreze online. Desa sunt foarte multi oameni care s-au inscris, in doar 24 de ore, s-au inregistrat peste 1.500 de persoane, care au si scris sugestiile lor in materie de invitati”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Diana Apan.

Evenimentele din cadru proiectului Cluj Capitala Europeana a Tineretului 2015 vor fi organizate in mai multe locuri din oras, precum Sala Polivalenta, Stadionul Cluj – Arena si Piata Unirii, dar si in locuri neconventionale.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: