Fashion & Beauty: Marilyn Monroe, Noua Imaginea a Brandului Max Factor

marilyn monroe

Marilyn Monroe a fost desemnata noua imagine oficiala a brandului Max Factor, in ciuda faptului ca actrita americana a murit in urma cu aproape 53 de ani, informeaza Daily Mail.

Marilyn a fost desemnata „ambasador global al frumusetii” pentru brandul Max Factor, al carui set de noi campanii publicitare din 2015 vor accentua rolul pe care machiajul l-a avut in transformarea actritiei americane dintr-o starleta de cinema intr-o vedeta de talie modiala si un sex simbol al secolului XX.

Actrita, al carei nume real a fost Norma Jeane Mortenson, a murit in anul 1962, la varsta de 36 de ani. Vedeta americana a fost clienta a brandului Max Factor in anii `40, atunci cand compania americana furniza produse cosmetice starletelor de cinema prin intermediul salonului sau de infrumusetare de pe Hollywood Boulevard.

La inceputului anului, Gwyneth Paltrow s-a transformat intr-o versiune moderna a actritei Marilyn Monroe intr-o reclama care a dorit sa celebreze stralucirea si moda anilor 1940, dar si traditia acestui brand celebru.

Printre celelalte femei celebre care au fost imaginea oficiala a brandului Max Factor se numara cantareata Madonna si modelul Gisele Bundchen.

In anul 2014, Marilyn Monroe a ocupat locul al saselea in topul Forbes al celor mai bogate vedete care nu mai sunt in viata. Actrita americana a generat anul trecut venituri de 16,8 milioane de dolari.

Advertisements

One comment

  1. Niceee

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: