Fashion: Kristina Pimenova, Cea Mai Frumoasa Fetita din Lume

images

A primit titlul de „cea mai frumoasa fata din  lume” din partea revistei „Women Daily Magazine” si este deja considerata cel mai tanar supermodel din lume. Este vorba despre rusoaica Kristina Pimenova, care si – a inceput cariera de model de la varsta de trei ani si a semnat deja contracte cu case de moda celebre precum Armani sau Fendi.

imagesFUJ8QMDT

Nascuta, in anul 2005, la Moscova, Kristina Pimenova si-a castigat deja renumele in lumea modei, fiind considerata, la numai opt ani, cel mai tanar supermodel, conturile sale de pe Facebook sau Instagram fiind urmarite de milioane de oameni, relateaza Daily Mail.

imagesSIOYFHHK

Kristina Pimenova a prezentat deja colectii apartinand unor case de moda precum Armani, Benetton, Fendi sau Roberto Cavalli, a aparut pe coperta revistei Vogue Bambini, iar pagina sa de Facebook are peste 2 milioane de like-uri. Mama sa, Glikeriya Shirokova, un fost fotomodel rus, este cea care manageriaza cele doua pagini de pe retelele de socializare si, potrivit sursei citate, nu de putine ori a fost acuzata ca isi exploreaza copilul sau ca fotografiile publicate cu Kristina sunt de „natura sexuala”. Multe dintre comentariile aparute la fotografiile postate fac referire la „picioarele lungi” ale fetitei sau alte parti ale corpului si chiar au existat cereri in casatorie, desi fata va implini noua ani abia la sfarsitul acestui an.

3

„Parintii ca tine sunt motivul pentru care fetele au probleme atunci cand cresc mari… de asemenea sunt atat de multi oameni care se uita la aceste fotografii din motive sexuale”, este unul din comentariile aparute pe contul fetei.  Ca raspuns la aceste critici, Glikeriya Shirokova a declarat pentru Mail Online: „Trebuie sa gandesti ca un pedofil ca sa vezi ceva sexual in aceste poze, deci este momentul sa mergi la doctor. Nu accept aceste acuzatii” . Femeia insista ca fotografiile sunt inocente, desi in multe dintre acestea Kristina apare purtand fuste foarte scurte sau pantaloni foarte scurti. Scrie Daily Mail.

1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: