The Girl Who Know To Much: Cinci Trucuri Ca Sa Arati Perfect In Pozele de Craciun

images6EWWKL7E

Cinci Trucuri Ca Sa Arati Perfect In Pozele de Craciun!

Fotografiile fac parte din traditie in zilele de sarbatoare, cand suntem alaturi de cei dragi. Descopera cateva trucuri care te vor ajuta sa arati perfect in toate pozele pe care le faci:

Privirea sesina – Nu este cazul sa te fortezi sa zambesti. Zambetele false sunt usor de recunoscut, iar rezultatul este o fata crispata. In schimb, pastreaza – ti fata relaxata si buzele in pozitia lor obisnuita, dar deschide putin mai mult ochii. Este o forma de  a exprima fericirea cu ochii, care arata foarte bine in fotografii.

Machiajul potrivit – mascara este arma ta secreta pentru poze perfecte!  Genele accentuate ofera impresia de privire patrunzatoare, feminina si dau senzatia de ochi mai mari. Aplica doua straturi de mascara in ziua in care stii ca vei fi fotografiata.

Figura relaxanta –  muschii faciali relaxanti sunt cheia unei fotografii reusite. Inchide ochii pentru cateva secunde inainte de a face poza, respira adanc de cateva ori, apoi deshide –i si priveste catre obiectivul aparatului foto, imaginandu-ti ca este ceva extrem de relaxant si frumos, precum un peisaj, sau chipul unei persoane foarte dragi.

Pozitia Corecta – Starurile de la Hollywood sunt experte in adoptarea unor pozitii perfecte in fotografii. Una dintre pozitiile care te vor ajuta sa arati foarte bine in poze este cea cu soldurile rotite la 45 de grade fata de obiectivul aparatului. Lasa-ti toata greutatea corpului pe piciorul din spate si mentine-l pe cel din fata intins, cu varful talpii indreptat spre cmera foto. Poti indoi usor genunchiul, ca sa nu pari prea incordata.

Spatele drept –  postura aplecata nu arata deloc bine in poze! Trage umeri usor in spate si priveste inanite daca vrei fotografii reusite. De asemenea, este indicat sa tii gatul intins si usor impins in fata, pentru a evita efectul de barbie dubla.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: