Camera, Lights and Action: Yahoo A Respins Colaborarea cu Gwyneth Paltrow Deoarece Actrita Nu Are Studii Universitare

g - p - 1

Yahoo A Respins Colaborarea cu Gwyneth Paltrwo, Deoarece Actrita Nu Are Studii Universitare

Marissa Mayer, CEO – ul grupului Yahoo!, a respins colaborarea cu blogul de lifestyle al actritei Gwyneth Paltrow, deoarece vedeta hollywoodiana nu detine o diploma universitara. Desi, este castigatoare a unui premiu Oscar, autoare a unor carti culinare, devenite bestselleuri in Statele Unite ale Americii si detinatoarea unui  blog de lifestyle, foarte popular, actrita Gwyneth Paltrow nu este „suficient de buna”, pentru o colaborare cu grupul Yahoo, a considerat Marissa Mayer, informeaza Daily Mail.

Potrivit unui articol publicat in The New York Times, CEO – ul grupului american a refuzat sa o angajeze pe  vedeta hollywoodiana intrucat „a dezaprobat faptul ca Paltrow  nu a absolvit o facultate”.

Deoarece vedeta hollywoodiana nu detine o astfel de diploma, ea nu a putut fi angajata de catre Yahoo!, in calitate de editor – invitat pentru blogul culinar Yahoo Food. Aceasta decizie a fost aspru criticata pe retelele de socializare de multi utilizatori, care au spus ca Marissa Mayer este „o snoaba cu educatie inalta” si i-au reamintit acesteia ca trei legende ale internetului, Steve Jobs, Bill Gates si Mark Zuckerberg, nu detin nici ei o diploma universitara, desi au studiat la universitatile  Reed si Harvard.

Marissa Mayer, care a absolvit cursurile Universitatii Stanford in 1997, avea varsta de 38 de ani atunci cand a fost angajata de Yahoo! In 2012 cu scopul de a moderniza aceasta companie cu sediul in California, specializata in domeniul internetului. Numirea ei in aceasta functie a fost intampinata cu multe sperante si cu un val de reactii pozitive, iar actiunile grupului Yahoo! Au crescut in timpul primelor sase luni ale mandatului Marissei Mayer. A demarat un program de achizitionare de start – up – uri (depasind Facebook in licitatia pentru Tumblr), a generat mai multe continuturi „must – read” si initiat o serie de colaborari spectaculoase, angajand jurnalisti foarte „scumpi” prin prisma onorariilor – inclusiv Koe Zee, fostul director de creatie al grupului editorial Elle, SI David Pogue, fostul editorialist – vedeta de la The New York Times. Tot Merissa Mayer este aceea care a aprobat angajarea jurnalistei Katie Couric, fost prezentatoare vedeta a buletinului de stri „CBC Evening News” si coprezentatoare a emisiunii „Today”. Insa, la doi ani dupa preluarea functiei de CEO al grupului Yahoo, lucrurile nu par sa mearga prea bine pentru Marissa Mayer. In urma unei serii de esecuri stanjenitoare, Marissa Mayer nu a reusit sa transforme niciunul dintre numeroasele produse ale grupului Yahoo! Intr-un lider de piata, iar anumiti investitori au inceput deja sa se intrebe daca nu  cumva ar fi mai bine pentru aceasta companie sa fuzioneze cu un alt grup din domeniul online.

Gwynet Paltrow, a studiat cateva semestre la Universitatea California din Santa Barbara, insa s-a retras de la universitate pentru a – si incepe cariera de actrita si a reusit sa isi construiasca o cariera de succes la Hollywood cu ajutorul unor roluri din cateva filme de succes precum „Emma”, „Dincolo de usi”, „Marile Sperante”, „Se7en” si „Talentatul domn Ripley”. In 1999, Gwyneth Paltrow a castigat premiul Oscar la categoria „cea mai buna actrita in rol principal” pentru evolutia ei din filmul „Shakespeare Indragostit”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: