Beauty Notes: Mayeiah, Te Invata Cum Sa Alegi Cel Mai Bun Parfum Pentru Iubitul Tau

imagesU92MKCCG

Atunci cand alegem un parfum nu conteaza doar ca acesta sa miroasa frumos, ci sa ni se potriveasca noua,  sau persoanei pentru care il cumparam. Daca vrei sa ii faci un cadou iubitului tau, poti alege parfumul in functie de personalitatea lui, in functie de sezon sau de zodia lui.

In general, parfumurile fresh, cu arome fructate, se folosesc in sezonul cald, pentru ca sunt racoritoare. In plus, din cauza frigului, cel mai probabil nici nu se va simti in sezonul rece.  Parfumurile foarte aromate, “grele” in schimb sunt recomanate, de catre specialisti, pentru sezonu rece. Insa, daca e foarte cald afara este posibil chiar sa ti se faca rau din cauza lui.

Acum ca am stabilit, cateva reguli simple, sa trecem la personalitatea lui. Trebuie sa tii minte ca parfumul este un adevarat accesoriu, care ii pune in valoare persoana si care trebuie sa fie potrivit,  din toate punctele de vedere celui care il poarta.  Un parfum poate arata ca barbatul respectiv este o fire activa sau, dimpotriva, una linistita, ca are incredere in sine, ca este o fire saubra sau una pasionala.

Iti recomand un parfum ce combina clasicul cu modernul, cu note de grapefruit, portocala, cidru si piper, daca iubitul tau este o persoana, activa, sportiva.

Iubitul tau este o persoana eleganta, sobra? Iti recomand un parfum elegant, fermecator, dulce cu note de busuioc negru, piper, ghimbir, cedru si paciuli.

Daca iubitul tau este o persoana linistita, chiar melancolica, iti recomand un parfum masculin, opulent, cu aroma lemnoasa, piperata, cele mai potrivite note fiind chimenul, lavanda si cardamomol.

Mereu la moda, o persoana deschisa, acestea sunt trasaturile iubitului tau? Atunci, iti recomand un parfum oriental, piperat, cu note de muschi de stejar, lavanda, piper si mimoza.

Daca, iubitul tau este o persoana sexy, pasionala si seducatoare, iti recomand un parfum dulce, persistent, cu note de menta, grapefruit si lemn de alun.

Sper, ca ti-am fost de ajutor, acum, când  s-a dat startul sarbatorilor de iarna!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: