Mayeiah’s Guide To Entertainment: Mickey Mouse Si Prietenii Sai Vor Veni In Romania In Perioada 22 – 26 Aprilie 2015

5

Mickey Mouse Si Prietenii Sai Vor Veni in Romania, In Perioada 22 – 26 Aprilie 2015

Mickey Mouse si gasca sa de prieteni – Minnie Mouse, Donald Duck si Goolfy – sosesc in Romania pentru a participa la spectacolul musical “Disney Live”! Mickey’s Music Festival, care se va desfasura in perioada 22 – 26 aprilie 2015, la Sala Palatului din Bucuresti, informeaza organizatorii evenimentului, potrivit Mediafax. Astfel, spectatorii se vor bucura live de cele mai cunoscute piese de pe coloanele sonore ale unor superproductii Disney, precum “Aladdin”, “Mica Sirena” si “Tory Story”, reorchestrate pe ritmuri de rock, pop, regge, hip – hop, jazz si country, in interpretarea originala a celor mai iubite personaje Disney.

Produs de Feld Entertainment  si organizat de Amphitrion, Disney Live! Mickey’s  Music Festival se va desfasura in perioada 22 – 26 aprilie 2015, la Sala Palatului, din Bucuresti, si isi propune sa fie una dintre cele mai intense experiente de concert pentru intreaga familie.

O piesa poate emotiona milioane de oameni din intreaga lume, iar Disney a fost inca de la inceput liderul acestui concept, transforand muzica in principalul  ingredient al povestilor nemuritoare”, a declarat Kenneth Feld, producator si CEO al Feld Entertainment. “In cadrul Disney Live! Mickey’s Music Festival, petrecem alaturi de personajele Disney pe ritmurile incendiare ale celor mai cunoscute piese din clasamentele musicale. Ne dorim ca toti spectatorii sa ramana cu amintiri de neuitat si sa fredoneze aceste melodii memorabile mult dupa incheierea spectacolului”, a mai spus acesta.

3

Mickey’s Music Festival aduce in prim –plan peste 25 de personaje, vedete ale mult indragitelor superproductii Disney. Spectacolul debuteaza cu o productie care prezinta agitatia din culise, care va fi prezentata pe scena in timp ce Mickey Mouse isi intampina oaspetii la concertul sau. In scurt timp, participantii vor fi transportati spre o lume noua care va abunda in ritmuri antrenante de hip – hop, acrobatii spectaculoase, covoare zburatoare si transformari magice alaturi de Aladdin, Jasmine si Genie. Sub apa, publicul se va intalni cu Ariel, Sebastian si prietenii lor pentru o serie de miscari pe ritmuri reggae. Familia si prietenii vor tine pasul de dans alaturi de Woody, Buzz si Jessie care le vor arata cel mai amuzante ritmuri boggie in stil rodeo. Fiecare  spectator poate devein membru al trupei in timpul scenelor interactive din care nu vor lipsi baloane uriase, dar si personaje Disney care vor dansa prin public alaturi de cei prezenti, intr-un concert al celor mai iubite staruri Disney, se mai arata in comunicatu citat.

Am creat un show in care spectatorii vor putea sa interactioneze cu vedetele Disney”, a spus Alana Feld, producator si vicepresedinte Feld Entertainment. “Fiecare moment al show-ului contine elemente de interactiune personala in care spectatorii vor intra in armonie cu personajele, vor dansa, vor rade si se vor simti nemaipomenit de bine alaturi de acestea”, a completat aceasta.

images

Biletele vor fi disponibile incepand de joi, in reteaua magazinelor Diverta,  magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, dar si online, pe myticket.ro, cu preturi de la 75 de lei.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: